home to blog Romania Altfel

Romania Altfel

Aseara la the Money Channel mi-am facut noi prieteni. Pe Don il stiu de ceva timp, dar am cunoscut si oameni noi cu care putem interactiona si comunica eficient. Asa incat, aflati din emisiunea de mai jos ca Dacia pregateste o campanie puternica pe online in Iunie pentru Lodgy.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Romania Altfel

 1. Care sunt aia care s-au panicat? “Oamenii erau dezorientati” :))

  Deci lu’ Piticu cand ii pica Feisbucul, face o emisiune despre! Misto.

 2. Acum merge.
  Ce cred eu despre pana facebook ? Cineva a vrut sa ne deschida ochii, sa ne arate ca trebuie neaparat sa depindem si de alte retele.

  In legatura cu minciunile de pe facebook, ai dreptate dar numai pe jumatate. Sunt f multi laudarosi si figuranti, dar suntem si unii care vrem ceva de la tarisoara asta. Poate vrem chiar tara asta sa revina la ceea ce a fost (nu ma refer la comunism). Poate unii selecteaza acele persoane de pe facebook si le “invita”, pe blog, sa vada ceea ce vrea el sa faca, sa realizeze.

  D-na vb corect din pozitia ei, unde deja afacerea poate este la un nivel mare, dar cand ai nevoie de promovare la un nivel mare, incepi poate pe facebook, pe blog sau site si urci incet. Pana la urma d-na se da pe brazda.

  Parerile mele.

 3. Eu chiar am urmarit cu atentie si ai gresit cand ai zis rezolutia display-ului noului iPad!
  Ai zis ca e Full HD 1920×1080, cand de fapt e mai mare de atat: 2048 X 1536 (264 ppi).

  Iar cand vorbesti despre display, e gresit sa traduci/localizezi; spui clar “retina display”, nu display “retină”! E total gresit! I-ai vazut pe nemti sa zica display “netzhaut”? NU! Pe rusi sa zica “сетчатка”?! NU! Ci folosesc “retina”. Cum nici lui Apple nu ii spui mar sau lui iPhone – iTelefon sau telefon i !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: