Roblogfest 2008

roblogfest 2008

De pe 1 februarie se va lansa roblogfestul 2008. Roblogfest e un fel de festival al bloggerilor cu bloggeri unde sunt premiate cele mai bune articole de blog din anul ce a trecut.
Pentru ca in ultimul an blogosfera a avut o explozie mare, am in feed reader cred ca de 4 ori mai multe bloguri fata de cate aveam la inceputul anului trecut. Spre deosebire de altii, numarul vizitatorilor si al cititorilor de feed a crescut incet dar sigur, aproape ca s-a dublat.
Pentru ca e o blogosfera mult mai mare, cu mult mai multe articole, Dragos a gandit un nou sistem de votare bazat atat pe voturi cat si pe un juriu. Nominalizarile incep pe 1 februarie, iar premierea si spectacolul pe 14 martie. Dragos eu cred ca trebuie sa ne rezervam locuri inca de pe acum nu? Daca stam sa ne gandim cata lume a fost anul trecut.

PS. putem sa donam voturi? 🙂

PPS. Dragos tricoul cu roblogfest 2007 a fost foarte reusit, daca ai stii ce calduros e cand dorm in el. E cam mare de purtat afara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply