Rezultate Bac 2013

Rezultate Bac 2013

Daca toti cautati pe Google azi rezultatele de la bac din 2013, nu va impacientati, tot internetul este pregatit pentru acest nivel de cautare, iar siteurile au facut spam cat se poate de mult pentru a fi cat mai bine indexate de catre Google. De altfel nu suntem singurii in situatia asta. Si francezii au acelasi bacalaureat ca al nostru, fac acelasi spam, bonus, ei cumpara si reclama pe Google.

1006248_10151781465286204_544727367_n

Diferenta dintre noi si francezi in ceea ce priveste bacalaureatul e ca acestia din urma au o data doua tipuri de bacalaureat, cel profesional si cel pe bune. Iar institutiile de invatamant de acolo nu sunt interesate sa aiba cat mai multi elevi care sa ia bacalaureatul, pentru ca o mana de lucru cu scoala superioara sau bacalureat este mai bine platita, drept urmare au nevoie de muncitori pe care sa ii plateasca mai putin.

Si totusi, un 55% promovabilitate la noi in tara, anul acesta, este o cifra buna, buna.  Nu de alta, dar stim cu totii cum se invata in Romania si cum se tin cursurile pe Facebook.

In alta ordine de idei, pe vremea mea abia intr-a 12-a au ajuns telefoanele mobile in clasele de curs, asa ca pana atunci noi aveam timp de invatat. Acum cum e o ora de curs la liceu cu atatea telefoane mobile si internet mobil? Aveti macar wireless in clase ceva?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply