home to blog Revolutia comunicarii

Revolutia comunicarii

De cand a aparut internetul comunicarea se tot revolutioneaza.  Avem VoIP, avem Google Talk, Google Voice, Yahoo! voice si Skype. Si toate astea sunt gratis cand vorbim de la calculator la calculator sau aproape gratis cand vorbim de comunicarea dintre calculator si telefonul mobil al cuiva.

Tehnologia avansaeaza, apar in fiecare zi echipamente noi si mult mai performante. Tocmai de asta comunicarea devine tot mai usor de realizat in 2011. Astfel avem acum voce nelimitata in reteaua AT & T in State, intre orice numar. Si asta atat din cauza comerciala cat si din cauza tehnologica, cu alte cuvinte reteaua a devenit mai capabila. Blogurile de tehnologie din US spun ca AT & T da apeluri de voce gratis ca sa nu se mute toata lumea pe Verizon – cea mai mare si cea mai  stabila retea de telefonie peste Ocean.

La noi avem 10.000 de minute in Vodafone, fara abonament. 3 mii de minute in Cosmote si Romtelecom, cea minute in Orange (dar aici e o oferta pe care nu o inteleg). Hai ca nici noi nu mai avem mult pana la telefoane gratis, iar lumea deja le foloseste din plin. Zilele trecute un individ mi-a spalat masina si a vorbit la telefon (iphone cu casca) de cand s-a apucat pana dupa ce a terminat cu masina mea. Si ma intreb, ce a vorbit atat, cu cine, cat tine bateria pe un aifon in convorbire?

Si aceasta comunicare libera revolutioneaza lumea. Comunicarea asta a adunat milionul de oameni in strada in Egipt, comunicarea libera te informeaza imediat dupa un cutremur ca toti prietenii tai sunt ok, iar consilierea romantica a fetelor dezamagite in dragoste se face de catre cea mai buna prietena toata noaptea.

7 thoughts on “Revolutia comunicarii

  1. Nu stiu cat din milionul de pe strazile din Cairo i-a chemat facebookul sau twitterul ca prin alte parti. Penetrarea internetului in Egipt este redusa si chiar si asa, a fost taiata zile intregi… ce i-a dus in strada a fost Al Jazeera… Al Jazeera Revolution… Uite-te aici, poze de la mine de pe blog din Cairo 🙂

    http://1.bp.blogspot.com/_DeOrUlIt_nQ/TUljOcpHPUI/AAAAAAAAM6g/wLCO5M2Gl3c/s1600/28.+politia+turistica.JPG

    http://4.bp.blogspot.com/_DeOrUlIt_nQ/TLhdT7TYQ1I/AAAAAAAALsU/U–9XxvEe-A/s1600/13.+parabolice.JPG

  2. Nu stiu cat de buna este metoda asta, dar un lucru e cert; nepotii mei o sa se joace de-a vat-ascunselea pe net. Internetul asta si telefonia a dus la singuratate. Tot mai multi copii isi petrec timpul liber in fata calculatorului. Din cauza internetului , mai nou, fetele ajung pe mana traficantilor de droguri , de carne vie. Asta nu cred ca duce la un viitor bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.