home news Revenim la normal

Revenim la normal

Daca zilele astea Bucurestiul vi s-a parut anormal de liber, acum revenim la normal. Adica aglomeratie, drumuri blocate, strazi pe unde se circula aiurea si asa mai departe.

Cred ca singurul lucru bun zilele astea e greva de la Dacia. Ce treaba avem ca aia nu mai muncesc, nu isi vor mai primi salariile si vor muri de foame. Foarte bine, asta vor, asta primesc. In schimb cel putin avem vanzarile de Dacia intarziate si vom vedea acelasi numar de masini pe strada, nu mai multe 🙂

4 thoughts on “Revenim la normal

  1. Gogule, inainte de a vorbi in necunostiinta de cauza, ar trebui sa te documentezi putin, nu de alta, dar tot ii trageti voi pe ziaristi de mana si le dati cu deontologia peste nas. Grevistii de la Dacia isi primesc salariul, sau cel putin o parte din el. De unde? Ei bine de la sindicat, acolo unde cotizeaza luna de luna.

  2. Oricum nu vor iesi cei de la Renault in pierdere cu toata greva de la Dacia Pitesti. Intarzierile vor fi mai mari pe piata de vest, in rest nik nou sub soare. Bine ar fi sa le mareasca salariile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: