home to blog Revelion Koyos

Revelion Koyos

Am plecat la munte sa facem un revelion la nu stiu ce cabana, vila, hotel de 4 stele, undeva la Rucar. Deci daca aveti drum prin zona sau vreo petrecere mai misto, suntem interesati sa dam o tura sau sa mai aducem oameni.

Voi fi foarte critic si fac pariu ca la cele 4 stele ale lui serviciile vor fi ca pentru romani din Romania. Pentru ca pentru public pretul revelionului e de 400 de euro pentru 3 nopti, sunt curios ce nu ti se ofera de banii astia.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Revelion Koyos

 1. sa reformulam:
  “serviciile vor fi ca pentru romani din Romania”
  devine
  “serviciile vor fi asigurate de romani din Romania care cred despre romanii din Romania ca sunt nasoi; respectivele servicii vor fi primite de catre romani din Romania care cred ca alti romani sunt nasoi”
  suna complicat, dar e muuult, muuult mai aproape de adevar.

  situatia ar fi mai ok daca macar una din parti ar crede ca romanii din Romania sunt misto.

 2. Am fost la Rucar si este OK stabilimentu’ chiar nu te poti plange, si nici nu ar fii korect fata de cei de la ITS care te-au invitat la ei acasa 🙂

 3. sper ca serviciile de 4* de la Rucar au fost satisfacatoare si v-ati simtit bine! cel putin din pozele si filmuletele lui Costin, asa se vede! Va mai asteptam la Rucar si cu alte ocazii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: