home to blog Reusita

Reusita

N-am atins de 10 ori un blackberry. Nu-mi place si nici nu-mi poate face prea multe lucruri, fata de ce vreau eu sa faca si asa mai departe, dar e dragut, e business, e interesant si atat.

Application error 532.  Restart. Asta mi-a aratat azi telefonul, sau device-ul sau inteligenta sa e smart phone. Drept urmare, am reusit sa blochez un black berry. 🙂

Asta pentru ca tot aud prea multa lume entuziasmata de ele.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Reusita

  1. asa e , mai au inca de lucrat la soft pt ca mai da erori…insa eu acum chiar sunt fan (dupa ce initial am zis ca e o prostie).Eu am un 8110 cu GPS si in afara de faptul ca il gasesc super fiabil si comod ca telefon, e ok la navigare pe net ptr informatii rapide (chiar daca nu stie 3G) si e super ok daca vrei sa raspunzi repede la un mail (aici depinde, ca pina la urma ajungi dependent si cind beculeste rosu’ nu mai poti sa stai pina nu vezi ce mail a venit).
    Insa , in afara de diverse features-uri pe care le are, sa stii ca se merita sa-l ai si doar ca tel (baterie super rezistenta,micut, sunet ok cu rare interferente, iar partea de GPS nu o spun ca se considera reclama…ce are el ca blackberry maps e ok sa mergi dintr-un oras in altul din Romania, dar nu e ok ptr Bucuresti fara un serviciu adiacent)

  2. in cateva zile primesc unu cadou. :))

    asa-i ca e o mizerie?

    n-am atins vreunu, dar nici nu le inteleg utilitatea. am pda. stie ceva mai jmecher ca pda? ceva tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.