home to blog Restul de doua mii

Restul de doua mii

Visurat se plange ca nu poate cumpara nimic de restul de 0,2 lei, sau 2.000 de lei vechi, transformati in guma orbit.

Si ii cam dau dreptate, banii aia imi sunt folositori doar mie, sa-mi iau cafea cu lapte dimineata, asta daca mai gasesc si moneda de 0,5 lei.
In schimb, eu nu cer si nici nu iau restul de 2.000 de la magazinul din cartier. Asta pentru ca acolo nu am scorpii, vanzatoare ce nu stiu sa vorbeasca si sa se comporte. Pentru ca am tipi tineri, care stiu sa glumeasca cu tine, care stiu sa te intrebe ce mai faci cand esti zob de obosit, care stiu sa iti zambeasca si carora merita sa le dau de fiecare data restul.

Din cauza asta, acum am intrat pe caiet. Adica pot sa cumpar de la magazin si sa platesc … atunci cand se poate. 😉

Eh … asta nu suna bine? 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Restul de doua mii

 1. Partea cu lasatul restului se practica, clar..

  Dar ce ai zice cand ai auzi ca vanzatoarea nu are voie sa ia acasa bacsisul primit pe urma zambetelor sale? Cam asa se intampla la non-stopul unde imi fac eu cumparaturile!

  Seful nu le lasa sa ia nimic acas’,a plus de asta, sunt camere peste tot, poa’ sa faca si 100 RON bacsis.. degeaba! Tare, nu?
  Si tot de Romania si oamenii sai vorbim aici…

 2. Bine mai Fulgerica. Dar poate sa isi cumpere ceva din magazin, platind cu acel bacsis 😀

  Eu iau restul. Am o pusculita de umplut. Si paraca faci mai multi bani ca din AdSense, nu piticule ?

 3. ncii eu nu obisnuiesc sa iau restul … dar uite , iti mai dau o idee piticule …cei 2000 de lei vechi ii poti folosi si la altceva decat gume Orbit sau cafeaua cu lapte de la munca de la automatul de cafea ….

  exemplu : laptele condensat (pentru cafeaua de acasa) , costa maxim 2000 😉

 4. Super tare… si eu iau pe datoire…faza naspa cand am coborat odata noaptea la un non-stop..si am uitat k tre sa iau si bani la mine 😐

 5. suna bine piticule.. niste baieti tineri, in puterea varstei, aratosi, te intreaba cum a fost ziua ta, iti fac un masaj, ceva =))
  marsul de sambata te mananca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: