home to blog Resident Evil: Afterlife 3D (2010)

Resident Evil: Afterlife 3D (2010)

Ziceam mai devreme ca Mila Jovovich a imbatranit, dar ruleaza fin. Adica inca ii omoara pe toti si gandeste bine se misca bine si parca mai arata cate ceva. In schimb in filmul asta se pregatesc si noii actori, care sa o inlocuiasca pe Alice daca se va intampla ceva cu aceasta. Astfel debuteaza in film Wentworth Miller – baiatul din Prison Break – pe postul de aparator al umanitatii.

Efectele sunt potrivite, nu abunda filmul de 50 de mii de efecte de prost gust, ci doar de cele potrivite la momentul potrivit, iar actiunea parca revine cu picioarele pe pamant si e mai putin Stiintifico-Fantastica cat realista si previzibila (adica avem sanse sa ajungem acolo:P).

Recomandare de vizualizare: IMAX 3D – e unul din putinele filme ale carui efecte se vad mai bine pe cinema cu ochelarii 3D pe ochi.

IMDB

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Resident Evil: Afterlife 3D (2010)

  1. au fixat subtitrarile la imax afi sa se vada bine sau la 3d e tot la fel: ori filmu, ori subtitrarea si e treaba ta daca te dor ochii ca incerci sa le vezi pe amandoua ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.