home to blog Replica Android. Doua telefoane ultra rapide

Replica Android. Doua telefoane ultra rapide

Saptamana trecuta toata lumea a vorbit despre iPhone. Au fost comandate 2 milioane de telefoane intr-o singura zi. Samsung a intrat in panica si a anuntat deja ca lanseaza Galaxy S IV in Februarie. Zici ca suntem in plin razboi.

De fapt suntem. Ieri Motorola a lansat primul telefon cu procesor Intel, iar LG a lansat un telefon mobil cu procesor quad core.

Daca n-ati inteles mare lucru din fraza perecedenta, Intel producea procesoare pana acum doar pentru calculatoare. Iar procesor quad core au doar calculatoarele asa numite de piata – ultraperformante.

 

Si toate acestea au fost reduse intr-un telefon. Cu acelasi consum de baterie, cu aceleasi aplicatii ca celelalte telefoane, numai ca infinit mai rapide. Asta da replica impotriva lui iPhone si cadou pentru fanii Android.

Bonus, intre timp ce fac coreenii:

14 thoughts on “Replica Android. Doua telefoane ultra rapide

  1. Este strategie de marketing care a mers foarte bine pana la lansarea S3, lanseaza un zvon, apoi oficial zice ca nu comenteaza, lasa toti bloggerii si site-urile de profil sa speculeze iar imaginatia e bogata in sectorul asta. Din cand in cand mai lanseaza cica o poza cu o carcasa, apoi ceva parametrii si lasa totul la dospit.

   Cand e lansarea or sa se bata pe el ca pentru painea calda. La iPhone-uri e suficient sa zici ca e The next one la Android in schimb e bataie pe parametrii.

  1. bai ciprian zici ca esti retard … in asia se vorbesc 60 de limbi si dialecte, in care din ele cifra 4 este asemanatoare cu “moarte” ?

 1. Motorola ala are un Intel Atom la 2ghz.. m-am uitat la specificatii, nu e chiar un breakthrough phone. Deschide anumite posibilitati pe viitor in legatura cu procesoarele intel pe piata mobile dar cam atat, nu se vrea nici o replica la iphone 5.
  LG a lansat un telefon cu procesor quad core.. dupa HTC, Samsung si altii. Unde e noutatea?
  Sincer e slab articolul si nedocumentat – scris asa, sa fie ceva scris, sa para “senzational”.
  De ce?

   1. Intel incearca de mult sa intre in piata asta, nu e o surpriza. De motorla si LG nu am auzit de mult? nu cred…

 2. mie galaxy sau armani mi se pare unul si acelasi lucru la samsung:| Nu inteleg de ce nu pot accepta ca nu or sa ajunga din spate, niciodata, apple si ca au copiat foarte mult din iPhone si ca e un super telefon

 3. Clar nu vor ajunge apple din urma. au vanzari record de la an la an asta pentru ca asigura calitate si automat feedbackul se vede la fiecare lansare 🙂

 4. Procesoarele Intel sunt de mult pe piata si in alte telefoane, nu e o premiera. Iar quad-core in telefoane este deja la ordinea zilei.

  Avand si eu unul, as fi preferat sa fie un dual-core pe S4 decat quad-core-ul Tegra 3. Arhitectura conteaza, nu nucleele.

 5. Dabia astept sa intre pe piata telefonul iphone 5 insa pentru pretul piperat doresc sa il cumpar de la persoane ce aduc de dincolo telefoane mobile, insa am retineri deoarece nu cunosc prea bine replicile si sa nu platesc pentru un telefon copiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.