home to blog Repara tot prin casa de pe telefon

Repara tot prin casa de pe telefon

Ai vreo problema prin casa si nu stii ce specialist sa cauti, dar mai ales nu stii ce sa ii explici specialistului ca s-a intamplat? Atunci exista aplicatia repara tot.

Pe langa faptul ca trimiti instalatorului problema pe care o ai acasa, cu tot cu poze, descriere si numar de telelefon, acesta isi poate face o parere despre ce e nevoie pentru interventia ta dinainte de a veni la tine acasa. Si astfel poti afla chiar o cotatie de pret inainte de a te apuca de reparatii. Plus ca aplicatia are si sfaturi practice de cum sa iti intretii instalatiile din casa, astfel incat sa nu ai nevoie de instalator prea repede.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Repara tot prin casa de pe telefon

  1. Multumim Cristi pentru post.
    De asemenea trimitand cereri de cotatie direct din aplicatie colegii de la reparatot.ro raspund inapoi pe mail sau la telefon in maxim 1 ora (in timpul programului de lucru.

  2. Am apelat la ei azi, folosind aplicatia. Intr-adevar m-au sunat intr-o ora si dupa inca 3, instalatorul era la mine. Foarte rapid, politicos, eficient, a facut treaba impecabil. Ofera factura fara romanisme si ciupeli. Stiu ca suna ca un advertorial, dar chiar am fost surprins ca merge aplicatia si ca totul s-a rezolvat asa de…nedureros.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: