home to blog Renuntați la mouseul cu scroll

Renuntați la mouseul cu scroll

Acum un an primeam un mouse Logitech T400. Inițial am zis de ce să am eu nevoie de un mouse fără scroll. Dar mi-am dovedit că este exact ceea ce trebuie. Nu mai pierzi 5 secole să faci scroll, nu te mai deranjează rotița ce se învârte și care eventual nu se oprește unde trebuie sau acel tremurat al mouseului.
20150525_004702

Și pentru că moușii wireless sunt cei mai fragili când vine vorba de un acces de furie, am fost nevoit să caut unul nou. Culmea, am vrut la fel, pentru că îmi plăcea mult. Am găsit cu greu, dar am găsit.

Partea nasoala e ca eMAG nu mai vinde așa ceva. Iar în alte magazine e greu de găsit. Și nu pot decât să mă gândesc că oamenii încă preferă moușii standard, cu scroll, eventual cu fir. Sunt greoi. Ai nevoie de ceva mai rapid, ca sa poți naviga mai repede pe internet, ca să dai scroll mai ușor pe Facebook, ca să nu mai pierzi atâta timp făcând altceva. Sau pur și simplu ca să fii fericit atunci când ții un mouse în mână.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Renuntați la mouseul cu scroll

  1. tu nu prezentai nu stiu ce segmente tech pe la tv, dar nu faci diferenta intre rotita de scroll si functia de scroll pe care si mouse-ul tau din poza o are?

      1. Are dreptate Perkele. Am citit tot textul ca sa imi dau seama ca nu aberezi (pentru ca mouseul din imagine ARE scroll iar din titlu transmiti altceva) ci doar nu stii sa te exprimi.

    1. eu stiu la ce te referi si majoritatea lumii probabil intelege, dar te exprimi gresit. scroll e o functie sau operatiune, rotita, eventual rotita de scroll, e la ce vroiai sa te referi,

  2. Citii cateva review-uri si este un mouse interesant. Nu stiam ca exista asa ceva. Mie imi plac mousii cu fir pentru ca m-am saturat de schimbat bateriile sau de incarcat acumulatorii. Folosesc mult laptopul si lunar consumam acumulatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: