home fotoblog, Idiocracy Regie 2007: avem camere de (g)cazare

Regie 2007: avem camere de (g)cazare

.

Avem camere libere. Cu totul libere.

Asta e cartierul de camine studentesti de pe malul Dambovitei. Plin de camine dezafectate, goale, fara usi, geamuri tencuiala, utilitati. Insa nu fara curent electric. Pentru ca … se aud manele la orice camera, in functie de instalatia de sunet din interior.

In schimb Regia e la fel, mizerie peste tot, baruri inselatoare peste tot, cantina Max la fel de arsa.
Dar lucrurile se schimba, au aparut cateva termopane, s-a dezvoltat reteaua de fibra optica intre camine, au fost taiate firele de internet de pe geamuri. In schimb, au ramas aceleasi saltele, aceleasi paturi.
Sa nu uitam, duminica nu se lucreaza, asa ca oricine vrea sa vina sa fure ceva, poate sa o faca linistit. Sau nu prea linistit.
Au aparut camerele de luat vederi. Puse in special in spatele caminelor, camerele de filmat incearca sa acopere fiecare colt al Regiei. Vom vedea si lumina de data asta in Regie? Va deveni mai sigura? Sau, va fi o alta modalitate de a zice … uite mama sunt la televizor.

Cel putin suntem in august. Mai e septembrie si s-a terminat vacanta.
Cu patru camine studentesti inchise,  locurile de cazare nu vor mai fi ce au fost. Se vor da pe medii si  bani grei, mai ales pe bani grei.

Iar chiriile nu vor creste numai acolo. In schimb … unde sa te duci in Regie? La camera de supraveghere colt cu crapatura pe unde intra frigul si gandacii?

Mai multe poze

10 thoughts on “Regie 2007: avem camere de (g)cazare

 1. tu esti cam dus.. .adica stiam ca te legi de orice, dar de data asta trebuia sa te abtii. pe ce dracu vrei sa se dea caminele, daca nu pe medii? si spaga a fost dintotdeauna, deci ce crezi tu ca se va schimba?

 2. Hai baieti capul sus…voi cum vreti in viata de student..Lejer f9ck no…u cat e mai greu cu atat e mai vesel, dar daca tot ajungi frunza si dupa viata de camin…mai ales virgin, ar trebui sa mai repeti inca odata universitatea, personal stundetia am trecut-o strangand din dinti, dar am petrecut atat ca mi-a ajuns pe juma de viata. By the way sunt insurat am un baiat frumos, si practic sporturi extreme…life is going on.
  Peacee!!!

 3. Bah sa stii geamurile sunt asa ca e noul tip de camin european – cu terasa. Ce stii tu. Noroc ca io am intrat la ATM. Mi se rupe de regie 🙂

 4. Noroc ca eu am intrat la Poli si voi avea camin fix in Regie 🙂 … fix pe malu Dambovitei, nu-n capatu celalalt. Pai ce pana mea… o sa fie frumos 🙂

 5. si eu am intrat la calc si ma bucur f mult am inteles ca e belea in regie chiar dak sunt conditii naspa te distezi.dak stie careva fotbal se joaca?si dak stiti cumva cand se afiseaza aia care primesc camine 🙂

 6. bai oameni buni, nu mai ganditi asa
  ar trebui sa fii fericit ca se renoveaza caminele, ce conteaza daca muncesc cu viteza melcului macar investesc bani acolo
  si igrasie nu e asa cum spui tu, daca vrei sa ai curat iti faci curat si nu ai nici gandaci nici nimic
  sunt numai mituri despre prostiile pe care vorbiti
  pana una alta sunt peste 10.000 de studenti in regie, si nu cred ca acolo stau scursurile sau prostii tarii
  asa ca, trezestete la realitate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: