home to blog Reducerile de Black Friday continua

Reducerile de Black Friday continua

Eram aseara in Real si nu intelegeam ingramadeala de la magazinul Altex deschis acolo. Si cand spun ingramadeala spun ca era mai multa lume pe scarile rulante de la Altex decat cei care veneau sa cumpere din magazinul normal. Si chiar au de ce, pentru ca acestia continua promotia de reduceri de Black Friday si in week-end.

As vrea sa va recomand ceva produse care stiu sigur ca v-ar conveni si pe care le-ati dori, iar daca le-ati ratat ieri in alte magazine, aici aveti sansa sa le luati acasa. Si nu sunt deloc pretentioase. Am la munca un televizor Samsung Smart TV, UE32LH5300 care e la doar 1299 lei. Daca ma gandesc ca televizorul meu a costat aproape dublu la vremea lui si ca Samsungul asta se poate conecta la retea, ca sa iti playeze tie filmul de pe calculator fara sa legi calculatorul la tv, atunci e chiar o afacere. Si daca vrei sa renunti la televizorul cu tub, vechi de cand anii, un smart tv este acum  foarte profitabil.

Sau daca vreti laptopuri, am vazut niste i5-uri, la preturi sub 2500 de lei, ceea ce pentru un laptop e chiar bine.  Plus ca vine cu Windows 8. Dar nici tabletele nu sunt de colea, ca tot sunt la moda. Asa incat noul iPad il gasiti doar in magazinele Altex sub 2000 lei.

Si de fapt toate ofertele sunt pe site. As putea sa va mai recomand si epilatoare si placi de indreptat parul, fetelor, pentru ca de astea intotdeauna aveti nevoie, dar voi stiti mai bine ce vi se potriveste si ce trebuie sa incercati.
Iar daca siteul merge greu, magazinele vin si va permit experienta de a pune mana pe produs si de a pleca direct cu el acasa.

 

6 thoughts on “Reducerile de Black Friday continua

  1. Mare prostie cu acest “Black Friday” americanism patruns cam in orice tara. Macar de ar fi zis si ai nostri.. “Vinerea Neagra” nu in engleza.. ca mno.. suntem romani, sau cerem a ni se recunoaste existenta de tara.

  2. Pe asta “un smart tv este acum foarte profitabil” nu stiu cum pot sa o interpretez. Aduc oamenii acasa la mine sa se uite la filme si le cer bani. Sau cum ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.