home to blog Recunoasteti zona?

Recunoasteti zona?

Da, e in Bucuresti, da se poate sa ai copaci si spatii verzi. De ce nu si in alte parti?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 thoughts on “Recunoasteti zona?

  1. e aproape de zona unde stau eu, asa e tot timpul vara, eu daca reusesc sa vad blocurile vecine de verdeata. si da, se poate. si da, s`ar putea SI mai BINE. si chiar peste tot. am admirat faptul ca vecinii mei chiar au plantat un copacel acum si toata lumea are grija de el.

  2. nope, nu e trucaj, trebuie doar sa intelegeti ca imaginile din maps.live.com sau google earth (si restul) nu sunt de ieri sau de alaltaieri, ci au o vechime rezonabila (asta, de ex., e de asta vara)

    s-a mai taiat, e drept, dar foarte putin. zona inca bate de departe multe zone cu pretentii ale bucurestiului si ma bucur ca stau pe-acolo. in plus zgomotul e mult mai redus fata de restul bucurestiului, chiar daca intersectia de la potcoava uneste 2 bulevarde intens circulate

  3. Cred ca nu au ajuns baietii sa ii taie inca, dar nu`i nimic se ocupa Primaria Bucuresti de asta. Ce`i atata verdeata ? Verdeata dauneaza grav bucurestenilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.