home to blog Reclame expandabile si la Google

Reclame expandabile si la Google

Lumea e speriata de google, sau google nu vrea sa creasca preturile pentru adsense. Astfel incat, pentru a atrage ceva clienti in plus au introdus bannere expadabile in reteaua lor. Adica ai un site ce ruleaza adsense, vezi un banner, dai ceva click prin el – nu mouseover thanks god – si el se expandeaza si vezi mare pe tot ecranul.

Sunt curios cat costa bannerele astea, cum va aplica google regulile de verificare, dar si ce impact vor avea? Nu de alta, dar la cat ne tot plangeam noi de ele in publicitatea online din .ro acum vad ca adopta acelasi idei si in alte parti.

Via Orlando.

4 thoughts on “Reclame expandabile si la Google

 1. De unde si pana cand ideea ca Google nu vrea sa mareasca pretul unui click din AdSense? Exista nise in care se castiga acceptabil.

  Un amic din Spania se plange ca atunci cand intra pe siteul meu unde am o zona 160×600, Google ii serveste niste reclame peste care daca trece cu mouse-ul, se activeaza si scot niste sunete de-i sare inima din loc. In .ro nu exista asa ceva si nici expandabile nu cred ca vom vedea prea curand: Please note that expandable ads are currently only available to specific advertisers located in the U.S., who can bid on specific sites where they’d like their ads to appear.

  Asa cum spui si tu, se precizeaza faptul ca aceste anunturi expandabile se activeaza atunci cand vizitatorul click-uieste anuntul dar banii ii castigi la al 2lea click, atunci cand se ajunge pe pagina advertiserului: Ads will expand only after a user clicks and interacts with the ad. Mouseovers or rollovers won’t trigger the ad, in order to prevent accidental expansions. Dar exagerezi la treaba cu tot ecranul. Scrii si tu pentru flame shit ca alti relevanti?

  An expandable ad won’t expand more than double its width or height.

  Expandabilele noastre de toate zilele, sunt mult mai ordinare decat astea. Fie se activeaza atunci cand doar treci peste ele, fie imediat dupa ce s-a incarcat pagina.

  De asemenea: you can use your Competitive Ad Filter to block contextually-targeted expandable ads

 2. Nu vad de va plangeti de ele.
  Se maresc cand dai clic, da? Pai si de ce te plangi dupa aia?. Eu ma plang de bannerele care se expandeaza fara sa dau click.

  Este diferenta intre o masina care porneste la buton si una care porneste cand vrea ea.

 3. magus m-am exprimat eu gresit.

  reformulat ar trebui sa fie de genul. Pretul unui click pe adwords este foarte mic din cauza siturilor care prefera reclama adsense, dar nu sunt licitate de catre cumparatori.

  Adica sa se bata publicitarii pe google sa vezi dupa aia cum creste rata de click si pretul pe ecpm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.