Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Companiile de telefonie prin voip fac super bani din afacerile lor. Azi vedem reclama outdoor in Italia pentru o companie care suna in Romania.

suna in romania gratis

Ce sunt curios acuma e cum naiba si-au targetat astia reclama? Stiau ca acolo sunt romani? O fi statie de autobuz pentru romani? Sau au umplut asa … niste orase din Italia cu reclama la kilogram ca sa aiba parte de afisari si awarness?

Poza de la Leo.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Vrigil

  DA!!
  Am fost anul trecut in Madrid si Barcelona si sunt statii de autobuz in care sunt instalate niste aviziere… unde sunt lipite mici anunturi in Romana! (acolo nu lipesti pe stilpi sau unde-ti vine!)…
  Erau anunturi cu vand antena satelit care “prinde” toate posturile Romanesti importante… Caut colega camera…etc…
  Deci, sunt TARGET-ate LA SANGE !!..
  BRAVO LOR!!
  Multumesc,
  Virgil

  Reply
 2. mollahudigital

  sunt targetate, unele sunt puse chiar de catre companii romanesti (anul asta am vazut in Nicosia reclame la companii de tv satelit/cablu romanesti cu tehnicieni romani, discoteca romaneasca si magazine romanesti)

  Reply
 3. Limmonica

  Cred ca a fost prima intrebare pe care mi-am pus-o in 2005 sau 2006 cand am vazut prima reclama outdoor (erau cei de la Poste sau Western Union).

  Mergeam la Verona, locuiam la 40 de km distanta iar reclama era pusa la intrarea intr-un cartier periferic(relativ spus) din Verona, Borgo Roma. Zona asta era o strada cu vreo 8-10 benzi si practic pe acolo treceam ori ca veneam pe strada statala (cea normala) ori ca veneam pe superstrada (un fel de autostrada de stat cu limita de 90 pe care evident nu o respecta nimeni si care ma ajuta sa parcurg 40 de km chiar si in 20 de min. 😀 nu calcula viteza te rog :)) ) si tot de acolo ajungeai si in autostrada. Trebuia sa ai clar in minte ce vrei sa faci ca sa te poti pozitiona pe benzile oportune :))).

  Oricum, asta te face sa te gandesti ca nu au amplasat outdoor-ul cazual. Romanii au devenit de cativa ani comunitatea cea mai numeroasa de imigrati … . Cumva trebuie folosita si oportunitatea asta :)) caci dupa cum omul poate vedea romanii sunt o problema sau o oportunitate in functie de cum le convine italienilor.

  Revenind la subiect, tot pe-acolo trec si autobuzele deci practic in zona aceea au targetat atat romanii care folosesc autobuzul (as zice venituri relativ medii-instabile) cat si cei care au masina proprie (venituri relativ medii-stabile – cei care au o masina inseamna ca au un contract de munca pe timp nedeterminat, acte in regula si deci stabilitate).

  Acuma in publicitatea de mai sus este vorba despre o oferta de la Telecom Italia care initial exista doar pe fix. Ulterior prin compania lor de telefonie mobila TIM se vede ca au oferit acelasi serviciu dar pe mobil. Asta pentru ca desi aveau Welcome Home pe telefonia fixa, nimeni nu-l folosea – asta pentru ca procedura de activare era complicata. In schimb se prefera sa se foloseasca numerele speciale, date de alte companii, cu care vorbeai in Romania la 8 centi/min. Faptul ca acum serviciul asta e disponibil pe mobil e un avantaj dar sunt convinsa ca 10 centi/min. doar catre numerele de fix din Romania.

  Reply
 4. liviu amza(nadie)

  mai reclama poti sa-ti faci oriunde.ma indoiesc ca or sa aibe succes prea mare.acum este internetul.e-mail-ul mesengerul mircul.cred ca faci mai mare treaba cu asa ceva.cum un calculator a ajuns la un pret apropiat de cel al unui telefon un pic mai rasarit………..nu vb aici de telefoanele normale.internetul este o investitie mai buna decit toate.

  Reply
  • Virgil

   Liviu !!!… uita-te la ce se face reclama… frate !!!…

   e pentru astia de suna acasa … baieti care-s in constructii si femei menajere…

   daca aveau cal stateau pe skype si forebau skype out… stiau de ISP terminau minute… fitze… pricepi ?

   astia-s baieti baieti si fete fete… care muncesc cu greu pt cateva sute de euro si care trimit banii pe WU si dau tel acasa o data la sapt sau luna pt ca e scump…

   intelegi ?

   PS. ah… si circula cu Autobuzul… n-au nici masina de fitze nici Jeep…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.