home to blog RDS si tehnologia

RDS si tehnologia

In seara asta am primit un sms de avertizare ca a picat pingul in piticu.ro. Boon, se mai intampla, netul e o chestie unde mai intervin timpi morti. In schimb am pus mana pe proaspatul digi mobil sa sun sa vad ce s-a intamplat. 10 minute in timp ce am incercat sa dau un telefon in RDS am primit retea ocupata 🙂

Dupa acele 10 minute am primit sms-ul ca si-a revenit pingul in piticu.ro, dupa aia am reusit sa dau si telefon in RDS. Acum ce sa gandesc? Ca daca pica netu pica si telefonia pe RDS, pica si telefonia mobila? Ca astia folosesc aceleasi echipamente ca si cele de net si telefonie fixa, dar fara redundanta si backup? Sau daca pica, pica cu tot cu backup?

Pana una alta iote cum vede telefonul digi mobil celelalte retele de telefonie mobila.
rds digimobil

15 thoughts on “RDS si tehnologia

  1. {Pentru zaza-exista UPS) iti asiguri furnizarea cu energie electrica circa 30 de min.Nu cred ca ii ia mai mult E-nelului sa-si remedieze.Rds-ul nu are nici o vina in cazul in care e-nelul esueaza in furnizarea cu energie electrica :D.Pam Pam…Referitor la digi mobile,cei care nu stiu,intrebati domne in punctele de lucru rds.Parerea mea ca nu se merita pe deplin.Aceste mobile,mai exact convorbirile de pe ele se tarifeaza in cadrul aceeasi facturi.Perioada contractuala este de 2 ani.Bine bine,rds-ul are tarife super.Da,e ok,nu contest.Dar aveti grija la perioada contractuala.2 ani,daca se reziliaza inainte de primul an se plateste 72 de euro aproximativ,in al 2-lea an se plateste 42 de euro,iar dupa expirarea perioadei contractuale 31,6 euro.Am citit dupa ce am semnat.Celor care au fiberlink tzucati pamantul,mai sunt cateva orase care merg HFC stelar,adica,hybrid de coaxial,si fibra.Merge degent,dar ciuciu MAN.Spor.Rds really does provide the future.

  2. Auzi … am si eu o intrebare … cred ca e o maslurire in acea poza … cum poate fi COSMOTE 3G ? … si telefonul din constructia lui NU VEDE RETELELE 2G … deci iar e o vrajala in poza asta cu ORANGE 2G … parerea mea.

  3. si ce inseamna ca ROU 06 este zapp 3G pe 2100..firma telefonului..nu inteleg ce ai vrut sa zici..:-??..mie imi apare ROU05 si ROU 06..ce plm sa cred?.ce se intampla?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: