home to blog Razii pe strazi

Razii pe strazi

De doua zile incoace, cum a dat caldura as zice, politistii de la rutiera au inceput raziile prin tara. Nu de alta, dar s-a terminat cu frigul, lumea scoate masinile la plimbare, iar politistii trebuie sa isi faca norma de amenzi pentru prime, dar si norma de bani pentru ca au cam trecut sarbatorile si s-a cam subtiat buzunarul.

Am vazut in seara asta si in Bucuresti o groaza de masini oprite de politisti, bineinteles in cele mai tampite locuri si pozitii. Ma oftic ca n-au activat pe strazile ce au nevoie de politisti: Stefan cel Mare, Magheru, Mihai Bravu. Dar, noaptea abia a inceput.

Cel mai mult m-ar bucura daca dimineata la 6 voi prinde vreun radar, asta ar insemna incalcarea regulii cum ca de la 5 la 8 dimineata nu e nici un politist pe strada.

Update: nu s-au dezmintit, azi la 6 era atat de liber, ma rog, plin de oameni adormiti la volan.

2 thoughts on “Razii pe strazi

  1. Depinde cat de bine arati :P. IS nasoli in general politistii, dar am prins si de treaba. De ex pe mine m-a oprit si am negociat cu el, fiindca vroia sa ma sanctioneze pt mai multe lucruri si am negociat sa fiu sanctionat pt cea mai ieftina :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.