home to blog Razboiul dintre ani

Razboiul dintre ani

Asa cum un an nu se lasa dus usor, asa nici cel nou nu se lasa usor venit. Drept urmare asta e razboiul dintre ani.

In tot acest timp pe tvr info era o camera de la o localitate din Elvetia absolut pustie, fara oameni pe strazi, fara petarde, fara masini, doar un semafor ce clipocea intermitent.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Razboiul dintre ani

  1. Nu a fost foarte fain spectacolul de artificii, cum nu a fost in niciun oras din tara. “Criza” asta, ma rog, fenomenul de criza i-a dat peste cap pe organizatori.

  2. Doar nu platim celor de la TVR abonamentul ca sa ne transmita o informatie. Nup. Era tare greu sa puna niste camere web in principalele orase din tara.

  3. La Praga ( ca tot iti place tie acolo :)) a fost la fel ca in Bucuresti: fiecare cu pacanitoarea lui, mai mare sau mai mica, dupa buget. Un mic detaliu: focurile de artificii “oficiale” au avut loc in 1 ianuarie la 6 seara, tocmai pentru a puncta evenimentul foarte clar dar si pt nu fi confundat cu alte pocntori. Mi-e greu sa estimez cite mii de spectatori au fost acolo.

  4. la mai mult bine in 2010,dar um ,noi oamenii asteptam bilantul ,si nu facem nimic altceva decit sa ne smiorcaim ca-i greu,ca-i criza ca nu avem de nici unele ,cum sa ne mearga bine, cu pesimismul asta cronic,lasa plansul si la munca nu la intins mana, iar strazie si autostrazile n-o sa ni le faca boc,poc nici baselu ca firmele , care daca au bani fac,daca nu stau ca ei,oricum cistiga,noi doar pierdem, ca asa au contractele de bine facute de parca noi n-am auzit de juristi ,consultanti niciodata,ca ai nostrii erau cu pluta in togo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: