home to blog Razboi deschis cu politia rutiera

Razboi deschis cu politia rutiera

Acum scriu in nume personal, deci o sa ne luam la bataie daca vad vreun deget pe masina mea, in schimb sunt sigur ca gandesc la fel ca si vecinii mei.

Povestea e scurta, azi dimineata, niste vecini de pe o strada alaturata mie s-au trezit cu avertismente pe masini. N-ar fi asta problema, dar … uite cum sunt parcate masinile acolo.

Adica vreun idiot de pensionar a reusit sa convinga politia rutiera sa puna avertismentele astea ca altfel vine sa ridice masinile parcate neregulamentar. Ceea ce se va lasa cu scandal. Intr-un cartier cu 2 locuri de parcare alocate unui bloc, la cate blocuri sunt, toate cu zece etaje, gandeste-te cate masini sunt. Si in fiecare seara, avem concert de claxoane, dar cel putin lumea stie ca trebuie sa ajunga acasa in functie de ora la care iese de la servici, daca nu… e mai greu.

Punct si de la capat. In sectorul 4 NU se ridica masinile parcate, asa ca sunt foarte curios de unde si cum va reusi politia rutiera sa ridice masini.

Si sa ii vad eu cumva ca incearca sa-mi ridice mie masina. N-am o ranga, dar caramizi si pietroaie sunt destule. Moaca unui politist storcita priceless, amenda pentru 6 luni de puscarie, vreo 500 de euro.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Razboi deschis cu politia rutiera

  1. Du-te bă limbricule, ce violent mai eşti tu. Te pomeneşti că ştii wing chun.

    Gura mare, dar faţă în faţă cu un poliţai te-ai căca o tură pe tine. Am mai auzit eu poveşti din astea. Te-ar bate cel mai pirpiriu poliţai cu ambele mâini legate la spate, prostilă. Tu nu te vezi?

    Hai să îndemnăm lumea la violenţă. Vai de tine, minte luminată.

  2. ce firma de salubrizare e in 4 de inca nu ridica masini? o sa inceapa probabil destul de curand si piedone. ca doar e rost de bani rapizi acolo.

    in sectoru 2 se salta in draci. chiar azi dimineata a curatat masinile de vizavi de blocu meu. taxa e 620 lei + niste puncte penalizare. am patit-o si eu.

  3. Asta-i unul dintre dezavantajele de a avea multi pensionari. Au tooata ziulica la dispozitie sa misune prin oras si sa tot depuna acte la primarii pentru marcarea locurilor de parcare…

  4. piticule nu te agita ca iti faci nervi degeaba. astia ridica dupa cum bate vantul si asculta la mine cu politia nu rezolvi nimic, e stat in stat, poti sa protestesi si`n fata sediului de politie ca nu se uita la tine nici naiba, insa ai putea rezolva f simplu la procuratura. in cazul meu se pare ca a mers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.