home to blog Ray William se retrage

Ray William se retrage

Ray a fost unul din pionierii Youtube. A avut atat de mult trafic si atat de multa notorietate pe Youtube, incat a realizat in patru ani, cat n-au realizat multi intr-o viata de artist. Si ne-a aratat ca se poate. Si ne-a aratat ca putem face si noi la fel.

Acum se retrage. Se retrage de pe Youtube, pentru a lucra in televiziune, in alte lucruri interesante. Gata, asta a fost. Nu mai simte ca are show-ul creativ. Iar aceasta sinceritate e un lucru mult. Au fost cele mai lungi 15 minute dintr-un clip pe youtube pe care le-am urmarit acum.

 

Draga Ray, Youtube ar trebui sa iti multumeasca ca l-ai transformat in acest mod.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Ray William se retrage

  1. Se poate spune si ca i s-a oferit un loc de munca unde e platit cel putin la fel de bine, dar nu munceste ca in video-urile lui pe Youtube. Se numeste evolutie, poate o sa faca fata la locul lui de munca. Sa faci video-uri pe Youtube, asa cum face el, nu e un loc de munca. Daca iti pierzi magia, te duci repede jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: