home to blog Rares Manescu n-a prins-o pe asta

Rares Manescu n-a prins-o pe asta

Rares Manescu n-a prins-o pe asta. Ii era direct adresata si a picat in plasa cat se poate de tare.

Povestea pe scurt, anul asta, in primavara, trebuia inaugurat parcul Drumul Taberei. Pentru ca onor primarul sectorului 6 pe care nu l-a vazut nimeni la fata de cand a fost ales (inca nu-mi dau seama de cine), nu a facut nimic in parcul Drumul Taberei, ei bine parcul … logic, nu a fost inaugurat si nici macar deschis.

Asa incat, cineva bine intentionat a facut asta:

IMG_2294

Si drept urmare Manescu a muscat-o grav. Nu ca nu s-ar asocia cu Iohannis, dar ca recunoaste ca e suficient de … [insert word here ca sa nu scriu eu prost] incat nu a facut nimic in parcul Drumul Taberei. Asa incat, dragi locuitori din Drumul Taberei cu metrou si parc ultra modern, sper ca stiti cui sa ii multumiti 🙂

Primăria Sectorului 6 dezminte informația apărută pe fițuicile distribuite astăzi în sector, care anunță deschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei mâine, 1 noiembrie 2014.
Fițuica folosește poza primarului de sector, alături de cea a unui candidat la președinție și convoacă cetățenii la o fictivă deschidere a parcului, promițând cadouri electorale: geci, șepci și eșarfe, acest lucru fiind complet împotriva legii.
Pliantele fac uz, în mod abuziv și ilegal, de ștampila instituției și de semnătura primarului pentru a crea o aparență de veridicitate. Este inadmisibil ca membrii comunității Sectorului 6 să fie manipulați grosolan pentru niște interese meschine.
Rugăm cetățenii să ignore asemenea materiale și, pentru a fi informați corect, să se adreseze instituției noastre.

3 thoughts on “Rares Manescu n-a prins-o pe asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.