home to blog Ralu Filip

Ralu Filip

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Ralu Filip, a încetat din viaţă în această noapte în jurul orei 1, în urma unui infarct, cu toate că apropiaţii acestuia nu îl ştiau suferind de probleme cardiace. Avea doar 47 de ani, era căsătorit şi avea 2 copii.

RALU FILIP se afla la şefia Consiliului Naţional al Audiovizualului din 2002. Născut la 30 august 1959, Ralu Filip a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în 1984.
După absolvirea facultăţii, între 1984 şi 1990, a profesat ca avocat în Baroul Urziceni, iar din 1990 până în 1991, a lucrat ca avocat în Baroul Bucureşti. Timp de aproape 10 ani, din 1991 până în 2000 a lucrat la ,,Curierul naţional” ca jurnalist , şef de secţie, redactor-şef adjunct şi senior editor.

Ralu Filip a devenit membru al CNA în iulie 2002, la propunerea Camerei Deputaţilor, iar în acelaşi an, în luna decembrie, a fost numit de Parlament preşedinte al Consiliului, pentru un mandat de patru ani, prelungit apoi la şase ani.


A murit azi noapte in urma unui atac de cord.
Deci toate reclamele alea cu nu manca nesanatos si nu face excese erau pentru el. RIP.

15 thoughts on “Ralu Filip

  1. Ca exista alte surse care copiaza mediafax, iar eu am preluat acele surse cu care colaborez. Sau sursele mele sunt mediafax ?! hmmm …

  2. Piticule marimea conteaza
    Esti mic si nepretuit. daca maria ta erecta se bucura de moartea oricaruia dintre noi fac in abstracto urmatoarea aanalogie..daca Zoso crapa acolo pe munte plangeai pentru ca blogrollul lui nu te mai alimenta cu uriasi.
    cat despre suta de euro. ti-o dau eu sa rupi nanismul care iti caracterizeaza fraza si sa-l transformi in blogareala erecta la care tu si altii viseaza…..
    ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: