home to blog Raliul de Bucuresti

Raliul de Bucuresti

Azi noapte dupa 12 am iesit sa ma dau pe strazile din Bucuresti, asta dupa ce am fost in Dorobanti ca sa iau pulsul orasului.

Dupa asta am tras o mica liniutza pe Kiseleff ( cu scartzait, plecat nervos de la semafor etc), ca la Romana sa ma intalnesc cu mai multe masini in trafic. Tipul cu Passatul din dreapta a fost dragut, a lasat geamul jos si m-a intrebat daca ii fac loc si il las sa se bage in fata mea. Am zis ca da.

S-a bagat si s-a dus de nebun in fata, am plecat de la stop, iar dupa mine au venit restul prietenilor lui. Toti se alergau linistiti. Cand am ajuns la 90 pe bord am zis ca e destul de mult pentru centrul Bucurestiului si totusi aia mergeau mai repede.

Intr-o vreme erau radare noaptea prin Bucuresti, acum astia stau la Victoriei in parcare si vorbesc, dupa care pleaca acasa. Mai mult nimic. Pentru ca asa e noaptea misto in Bucuresti. Iar semafoarele inteligente chiar fluidizeaza traficul noaptea, daca mergi foarte repede 🙂

12 thoughts on “Raliul de Bucuresti

  1. Asta mi-a pus capac si explica tot. Te-am scos din lista de bloguri la care am subscris in Google Reader. Sa fii sanatos si sa nu rupi gatu’ vreunuia nevinovat de pe trotuar. Mi-e sila!

  2. esti un prost,si un penibil,frate impuscate ca esti prost rau…cat de prost esti..kti ani ai frate ?!ce masina tunata ai ma de esti asa mandru de ea ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.