home to blog Raed Arafat, SMURD si ambulanta

Raed Arafat, SMURD si ambulanta

Acum ceva ani, a fost un accident in Bucuresti sau cineva a cazut pe strada. Nu conteaza prea mult, tot ceea ce conteaza sunt aceste imagini.


Vezi mai multe video din evenimente

Apoi cele cele 1727 de comentarii de la acest articol. Iar acolo gasiti o groaza de experiente ale celor de la SMURD, ale celor de la Ambulanta, cazuri si cum trebuiau tratati pacientii, victimele. Dar si problemele sisetmului.

Raed Arafat cel care era seful acestei structuri, imbracata in rosu. Cel care i-a salvat pe bebelusii din maternitatea din Giulesti, cel care era primul la accidentul de mai sus.
Ce urmeaza? Nimic, la fel ca in Africa de Sud. Nimic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Raed Arafat, SMURD si ambulanta

  1. Dle ‘ghe’ poate ca am fost inteles gresit, poate nu m-am exprimat corect. Regret ca neamul romanesc a ajuns in asa hal incat sa se lase in voia machiavelicului basescu. Nu cunosc legislatie sau parghiile prin care s-ar putea rasturna aceasta haita portocalie de pedelei, dar ma intreb cat o vom mai duce in rol de iobagi ai gastii chelului si a slugii perfecte – boc. Ma revolta domnule, americanii au de peste 100 de ani aceeasi constitutie, noi o modificam cand vrea si cum vrea zbarcitura lui basescu, evident, dupa cum are interesul. V-ati uitat cumva la filmul cu masonii cum a fost pasat sidexul indianului? La influenta lui Tony Blair – mason, care si-a tras “cascavalul” de la indian. Mi-e clar ca totul se desfasoara la sugestia , propunerea celor interesati din CE. L-am condamnat totii pe Ceausescu, dar pe masura ce trece timpul, se remarca adevarul din spusele sale, “Totul se desfasoara in interesul Agentiilor Externe”. Nu-i asa? Daca nu, de ce dupa ce s-a inchis combinatul de porci la Timisoara (la ordinul CE, evident), imediat apare la unguri unul similar la 20Km? A, da, coincidenta! In ochii unora… poate! In ai mei, INTERESUL e motivul real! Si-apoi de ce Domnule nu se ancheteaza cazul “FLOTA”? aflati ca eu am lucrat pe nava Gorgova, construita la Galati, de 8700 tdw, care tocmai de tatucul chel basel a fost matrashita printr-o prevedere a legii abandonului unei nave, “aranjand” intre timp terenul cu turcul care a cumparat-o, acum nava numindu-se DILAY, aflata in servici pe linia IZMIR – AVEIRO, transportand ciment. A, da la noi nu mai mergea! Pai daca baselu avea nevoie de “tunuri”, de bani fara numar si .. fara urma! Uitati-va cate mii poate zeci de mii de studenti au terminat facultatile fara a primi diplomele si au peste doi ani de cand Ministerul Educatiei actionat in instanta, taraganeaza cazul pentru a se ajunge la prescriere – anularea obligatiei de a elibera diploma, chiar daca banii studentilor au fost buni. Pai asta nu-i tot comanda politica? Traiasca PDL! Langa mama! Ca e moarta saraca de trei ani! Iertare pentru cine se simte lezat de “urarea de suflet” dar … e-n ton cu vorba hotului basescu “sa traiti bine” , care-a uitat sa completeze cu “daca mai puteti”! Si-apoi cu cate guri mananca domnule magistratii de le dau pensii de aproape 10.000 ron? Cand salariul minim e cat e, cum o fi posibil nu stiu! Macar dac-ar fi corecti cu verticalitate! Eu daca fur o paine – inchisoarea! Altii… da, nu prezinta pericol public. Ma opresc aici, nu ca n-as mai avea ce spune, dar … tot nu se va schimba nimic! Dle “ghe”, va doresc un viitor cum sperati dvs., dar fara mafiotul nr.1 al tarii – basescu ! Cu Respect !

  2. tocmai nu mai lucrez la un institut “notoriu” de cercetare (pe curu meu, scuza-ti-mi franceza) si am plecat de acolo, chiar daca eram platit cu peste 1000 euro netto/luna. Imi doresc mai mult decat atat, nu financiar. Pentru ca daca nu sunt absorbit, un lucru va spun: va fut muma-n cur !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: