home to blog Radio Romania – 80 de ani

Radio Romania – 80 de ani

Au trecut 80 de ani de cand radio romania vorbeste … asa de capul lui. Ei spun ca serios, eu spun ca vad reclamele de la televzior unde se vede: Radio Romania – sponsori: petrom, apa nova … etc

Dar ei au fost primii aici si dau in continuare tonul radiourilor din tara. Pacat insa ca n-au aflat de noile tendinte in tehnica si noile metode de emisie. Ar putea sa invete totusi de la EuropaFM .

14 thoughts on “Radio Romania – 80 de ani

 1. Radio Romania este totusi un exemplu de seriozitate. E adevarat ca au lacune in domeniile mentionate si de tine, dar compenseaza prin consistenta si traditie. Fata de alte radiouri care difuzeaza si redifuzeaza la nesfarsit 10-15 melodii in fiecare zi si mai au cate o emisiune in care fac misto de tot ce exista, de la RR poti afla o gramada de chestii, prezentate obiectiv. Parerea mea…

 2. Radio Romania mai exista azi pentru ca avem o tara profund imbatranita si rurala. Oamenii astia mai asculta radio Romania. Problema este ca atunci cand nu vor mai fi ei o sa ramane noi in loc …”tineretul din ziua de azi”. Atunci o sa fie cam naspa …

 3. alo, alo, aici e radio..:)).. nostim..
  si eu sunt fan europa fm… dar sa n uitam ca timp de ani. acest radio a adus vesti importante poporului… principala poarta a celor din mediul rural, spre ce se intampla in marile orase ..

 4. daca nu era Radio Romania, de unde apareau marii oameni de radio de acum? voi ati uitat marile voci pe care le ascultati in fiecare zi pe vremea lui Ceasca. Si discursul Regelui cine l-a transmis? Kiss FM? Europa FM? Florian Pitis unde a inceput, la Pro fm? Da-ti Cezarului ce e al Cezarului. Radio Romania a fost ceva bun la vremea aceea. Si inca e pe piata de 80 de ani. Alte posturi de cartier au disparut in 2 ani. Asta inseamna valoare. e pctul meu de vedere, astept injuraturile. prefer sa fiu diferit, cere mai multa gandire.

 5. @maxx: Trebuie sa asculti cateva buletine de stiri sa vezi ce intamplari din marile orase sunt transmise prin aceasta poarta catre mediul rural. Si mai ales CUM sunt transmise…
  @dxn: Cu respect iti zic ca nu tre’ sa fii diferit cu orice pret. Faptul ca RR a transmis discursul regelui nu ii indreptateste la o renta viagera din banii nostri. Statul poate sa sustina Radioul si Televiziunea publica, doar tot din bani publici o face, dar eu n-ar trebui sa fiu obligat sa platesc un abonament pentru aceste institutii – de fapt un impozit oarecum mascat. Si ghici ce, daca am un srl platesc de doua ori, si ca persoana fizica si ca persoana juridica, nu conteaza daca sediul e la domiciliul meu.
  PS: Si apropo de rege, aminteste-ti anii 90-96 la RR, acelasi rege era facut de cacao de niste papagali platiti de noi. Profesionalism, huh?

 6. Cand ai ascultat ultima data radio romania? Eu chiar zilele astea si e mult mai interesant decat sa aud cum si cand si cu cine s-a mai f… nush ce panarama.

 7. Si eu sunt fan RR. In timp ce noaptea, alte posturi se intrec in a face dedicatii, acest post de radio vine cu emisiuni interesante, invita in studiou personalitati din lumea muzicala romaneasca, promoveaza muzica veche a anilor ’70-’80, ce mai, te tine treaz. Europa FM? Un post comercial care , ca si altele, poti asculta la nesfarsit 20-30 de melodii in voga. Ca la RR mai ales noaptea mai iese cate-o balba, asta este dar, au stiri obiective, bine redactate de profesionisti si sunt obiective, neinterpretate politic. Despre Radio culrural ce sa spun? Este singurul post in media audio-vizuala unde se mai face cultura {muzicala, artistica, etc.) M-am pus bine acum, astept injuraturile de rigoare! O saptamana linistita, cu realizari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.