home to blog Radare fixe si pe Kiseleff

Radare fixe si pe Kiseleff

Stiti cu totii ca sunt radare pe sensul de coborare de la Academia Militara din Cotroceni. Din fericire alea merg din cand in cand, de cele mai multe ori cand e strada libera si exista tentatia de a merge cu viteza.

Mai nou au aparut tot doua radare si pe Kiseleff pe penultima trecere de pietoni pana la Piata Victoriei, vis-a-vis de Muzeul Taranului si Muzeul de Geologie. E vorba de trecerea de pietoni ce are becuri deasupra si semafoare pe intermitent.
Ce pana acum doua zile mi se parea suspect, am confirmat azi. Detectorul sesizeaza radarele de la Arcul de Triumf, iar camerele sunt indreptate in sus, deci ar prinde o masina de departe.
Singura problema e ca strada aia e aglomerata si se circula incet acolo doar cateva ore pe zi si doar dupamasa, in schimb foarte multa lume apasa pedala acceleratiei mai mult decat trebuie. Eu inca nu stiu cat e limita pe Kiseleff (sper ca 60), nu de alta dar nu e nici un indicator.

12 thoughts on “Radare fixe si pe Kiseleff

  1. Daca nu exista indicator, 60km/h cu marja de eroare de 10km/h. Asa parca scria la carte…
    Offtopic:
    Eu te rog sa te gandesti sa bagi un post despre detectoarele de radar. Exista multe tipuri dar care sunt bune si mai ales de ce?! 😀

  2. 60 este limita si exista un indicator pe sensul de mers spre iesirea din bucuresti, dar e in spatele unui copac…sau era anul trecut cand nu l-am vazut si am trecut cu 70. marja de 10 km nu functioneaza mereu 🙁 acum depinde de politist – atunci s-a lasat cu amenda si 2 puncte penalizare la permis

  3. Kiseleff face parte din cele cateva bulevarde bucurestene unde limita de viteza creste cu 10km/h (60), conform regulamentului de acum vreo 7 ani 🙂

  4. Nu cred ca e vorba de fixe, de cate o ri ma intorc si acum 20 de minute cand am trecut pe acolo ii opreste politia pe unii pt viteza la intersectia aia (nu stiu cum ii zice).

  5. Ia calculeaza tu ce sanse ai sa opresti la trecere aia de pietoni, sau la orice trecere de pietoni [ce sunt de fapt 3, nu 1] mergand cu 70-80… ai naibii pietoni… sa stea in banca lor, ce le trebuie sa travereseze cand ma dau eu cu 80 prin oras… nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.