home to blog Puya – Undeva in balcani – Videoclip

Puya – Undeva in balcani – Videoclip

Am o propunere pentru casele de discuri. Urmatorul video pe care vreti sa il lansati pe un site din asta … multimedia, faceti-l cu teasing. Daca pana acum auzeam, diseara la emisiunea lui Ionescu se lanseaza noul disc al lui Mishu Baietasu din Potarlagele, hai sa vedem cum suna … maine la ora 14:00 pe monden.info in exclusivitate lansarea noului single al artistului de mai sus. Si sa facem asta cu doua zile inainte. Sa vedem cum reusim sa picam situl respectiv in momentul ala, sa vedeti cat awarness va castiga artistul respectiv, eventual un teasing pe video si cateva cuvinte ale artistului inainte.
Hai dracu ca nu trebuie sa va invat eu promovare. Sau nici pe voi nu va intereseaza nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “Puya – Undeva in balcani – Videoclip

  1. salut , am mai auzit la uni ca asta este melodia anului 2009 in materie de hip-hop nu putem sa spunem k asta e melodia anului baiatu spune o realitate prin verusri dar nu se compara cu parazitii ce cuvinte are ombladon si ce cuvinte are asta melodia. este destul de draguta dar puya si sufera de el .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: