home to blog Puteti calatori gratis cu RATB

Puteti calatori gratis cu RATB

RATB a venit astazi sa zica ca sistemul de taxare folosind portofelul electronic si cartelele magnetice ii ajuta pe ei sa stie ce linii de transport sunt mai aglomerate, pe ce trasee si cand se intampla asta. Astfel, zic ei, ar putea sa imbunatateasca transportul in comun. Totodata oficialii RATB roaga populatia sa bipaie (sa valideze) cardurile electronice la fiecare urcare in mijloacele de transport in comun.

Totusi cine foloseste cardurile respecitve? Ca eu vad de aici ca nimeni.


 

Si pe langa asta, mi-a placut exprimarea directorului general. De genul, o sa reinoim zilele astea, vom vorbi cu… Adica fiind regie de stat, cu bani de la Primaria Capitalei RATB sta bine mersi si face un transport public deficitar, iar astia care cumpara bilet sunt doar fraieri. Nu sunt destui controlori, controlorii sunt degeaba si nici nu au sustinerea politiei, jandarmeriei sau a  politiei locale.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “Puteti calatori gratis cu RATB

 1. Cristi, stai calm ca sunt multi controlori. Poate nu pe liniile mai tuciurii, dar sunt. Cand ti-e lumea mai draga, dai de ei. Bine, ca ei nu ii intraba de bilet pe tigani, asta e alta treaba.

 2. Cristi, tu nu stii cu ce se mananca RATB+ul…Mai date jos din masina si apoi scrie de RATB:D…Controlorii sunt cate 5 pe fiecare ruta din Rahova…spagile sunt grase:D, dar si cand vin cu jandarmii…s+a terminat balciul.

   1. In 3 din 5 autobuze/tramvaie/trolee ale RATB exista cel putin 3 controlori si daca nu te “supui” la prima cobori cu ei si stai de vorba si cu un politist. So, nu e chiar asa.

 3. Nu cred ca ar avea tupeu controlorii (neinsotiti de politie / jandarmerie) sa se ia de tigani. Ce se intampla in 32 e dovada clara.

 4. Piticule… multi care nu-si valideaza cardul au abonament pe toate liniile, valabil o luna, nu are rost sa il puna mereu pe aparat.

 5. e, si-or gasit si astia pe cine sa intrebe de bilete…
  da-mi place de jurnalistii astia, cum iau ei interviu soferului in timp ce conduce, asta n-are nimic, nu?

 6. mai mult sau mai putin la subiect, iata cum ar trebui sa se comporte controlorii si sa mai spuna cineva ca pe vremea lui nea nicu nu se faceau traininguri :): https://www.youtube.com/watch?v=lKZZNRnflMI&feature=player_embedded

  Si strict la subiect, eu chiar folosesc cardul de fiecare data si am vazut destul de multa lume care il foloseste pe linia 135. Si sunt si controlori :).
  Oricum RATB asa un dinozaur comunist cum este incearca sa tina pasul cu timpurile moderne.

 7. Pe langa linia enuntata de catre cei de la realiattea au mai fost liniile 425, 471, 473 care aveau aceasi problema. Cred ca pe 425 eram singurul fraier care isi valida cardul sau composta biletul. In fine, liniile astea au fost desfiintate nu doar din motivul nerentabilitatii ci si datorita SAI. Nu vad de ce 162 si 163 nu ar putea suferi aceeasi soarta mai ales ca pe fiecare linie sunt cate 3 sau 4 masini. Problema RATB-ului consta in amplasamentul caselor de bilete si numarul controlorilor. Ma bucur ca vor sa ia atitudine impreuna cu jandarmeria si politia locala.
  In curand nu vor mai exista bilete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.