home to blog Puteti calatori gratis cu RATB

Puteti calatori gratis cu RATB

RATB a venit astazi sa zica ca sistemul de taxare folosind portofelul electronic si cartelele magnetice ii ajuta pe ei sa stie ce linii de transport sunt mai aglomerate, pe ce trasee si cand se intampla asta. Astfel, zic ei, ar putea sa imbunatateasca transportul in comun. Totodata oficialii RATB roaga populatia sa bipaie (sa valideze) cardurile electronice la fiecare urcare in mijloacele de transport in comun.

Totusi cine foloseste cardurile respecitve? Ca eu vad de aici ca nimeni.


 

Si pe langa asta, mi-a placut exprimarea directorului general. De genul, o sa reinoim zilele astea, vom vorbi cu… Adica fiind regie de stat, cu bani de la Primaria Capitalei RATB sta bine mersi si face un transport public deficitar, iar astia care cumpara bilet sunt doar fraieri. Nu sunt destui controlori, controlorii sunt degeaba si nici nu au sustinerea politiei, jandarmeriei sau a  politiei locale.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “Puteti calatori gratis cu RATB

  1. Daca ai abonament este optionala validarea, daca ai doar bilet atunci este obligatorie. Oricum, lucrurile acestea sunt vechi. Stiati ca se dau si premii pentru cei mai inraiti clienti? Sunt afisate seriile castigatoare ale cardurilor la ghiseele de unde incarci.

  2. Poti calatori gratis cu transportul public oriunde in lume atat cu bilete de hartie cat si cu card – totul depinde de educatie si gradul de cinste si onoare de care dispui… Si asta nu nu depinde de cantitatea ori calitatea controlorilor ci de cantitatea si calitatea de bun-simt al fiecaruia la care se adauga, evident, venitul lunar…

    1. ba nu poti sa calatoresti gratis oriunde, in londra e simplu, la metrou nicio sansa, iar la autobuze se urca prin fata pe la sofer si se coboara pe la mijloc, cind urci “bipai” cardul, daca nu faci asta si treci mai departe soferul opreste motorul si nu mai pleaca, si iti sare lumea in cap, dc nici asta nu te da jos vine politia, simplu ca buna ziua

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: