home to blog Pustiu la banci

Pustiu la banci

Am fost azi la banci, logic sa platesc rata. Rata nu s-a schimbat pentru ca am fost inspirat sa o fac in lei. In schimb in banca gol. Complet pustiu.
Daca altadata aveam cozi la casierie, aveam cozi de oameni care vroiau sa cumpere valuta, sa vanda valuta si asa mai departe, acum nu era nimic. In schimb in timpul in care eu ma cautam de bani sa ii dau bancii, a venit o tanti un singur alt client care vroia sa isi scoata banii de pe niste certificate la termen.

Unii ar fi spus ca incet incet ne ducem de rapa, uite ca nu ne ducem de rapa incet, ne prabusim brusc si de foarte de sus.  Si ieri insomar a scos un sondaj in care releva asta:

Ma scuzati ca v-am plictisit cu asta nu? Pe nimeni nu intereseaza asta, dar luna asta am fost nevoit sa ma imprumut ca sa platesc rata si chiria. Pentru ca au depasit salariul. De cacat, de mare cacat. Si eu mai si muncesc ca prostul fara sa fur nimic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Pustiu la banci

 1. Mai pune bă un banner. 😛

  Aia cu inspirat trebuia să fie în ghilimele? Băncile nu mai au voie să îți majoreze rata sau să îți bage comisioane suplimentare.
  Atunci, păreai destul de afectat de cursul de schimb…

 2. Iti poti lua o casa la 20-25 km de Buc. Ai curte, seara, vara, in weekend stai la umbra cu o bere, un gratar, te relaxezi. Sotia pune flori, tu pui rosii si ardei iute, copii se joaca in gradina cu Labradorul… La o rata de 400, cat chiria… Incearca, o sa fii mai fericit, decat in the Big City…

 3. Ia-ti 2 zile libere si mergi la vizionari de garsoniere. Trebuie sa gasesti ceva mai ieftin! Cauta si tu in Crangasi (e si mai aproape de serviciu). Platiti garsoniera aia cat nu face, zau asa …

 4. Piticu,imi pare rau sa aud asta.Poate ca ati vrut prea multe deodata si cum in Romania nu se descurca decat furaciosii,ai cam mult de tras.
  Cred ca eu sunt fericita.N-am nici rate si nici bani.Doar supravietuiesc si ma mir ca n-am dat inca coltul.
  Veti gasi voi o solutie.Sunteti tineri si nu merita ca pentru o casa sa va distrugeti sanatatea.stii ca de la bani pot aparea si discutii foarte neplacute?
  Multa sanatate la amandoi si sa va iubiti!

 5. Sunteti un caz fericit NU, Nu glumesc ati dat un salariu dar ati mai ramas cu o parte din al doi-lea (ca si leasingul e destul)
  Atata timp cat va iubiti si sunteti sanatosi depasiti orice bariera si orice neajuns
  hai ca incaruntesti si faci riduri nu te mai supara atat 🙁
  Bubu nu are alocatie ?
  =))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: