home to blog PUMA Social Romania Party

PUMA Social Romania Party

Diseara ajung si la PUMA Social Romania Party. O petrecere zic eu ultra interesanta daca vor veni acolo sa faca entertain oameni ca: Fly Project/ ConnectR/ Puya/ Bere Gratis/ Jimmy Dub/ Trouble/ Trupa Zero/Olix si Fintescu / DJ OPTICK. Optick … ataaaaaaat #atat.

Pagina evenimentului e asta. Cum a fost la Puma veti vedea dupa.

Ca sa intelegeti conceptul de atlet aflter-hours si ca sa intelegeti ce vrea sa faca petrecerea asta, iata:

 

Pe cei care nu sunt neaparat pasionati de sporturile clasice, insa incearca mereu sa transforme totul intr-o competitie amicala, distractiva si dinamica, PUMA a creat conceptul de after-hours athlete. Putina competitie sanatoasa face viata mai interesanta, iar spiritul sportiv nu trebuie sa ramana doar apanajul profesionistilor, e pentru toata lumea.

PUMA sarbatoreste astfel sporturile after-hours, de la cele serioase (biliard, darts, pingpong) pana la cele mai putin serioase, orice mic concurs amical la care poti tine un scor si pe care-l poti juca eventual cu o bere in mana sau langa tine, oricum, alaturi de prieteni si niciodata singur. Si bineinteles, ii sarbatoreste pe protagonistii acestor sporturi,  the after-hours athletes, adica pe fiecare din noi atunci cand mai jucam un amical sau tinem un scor.

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “PUMA Social Romania Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.