home to blog Puma Creative Factory Party

Puma Creative Factory Party

Aseara am fost la un Party Puma, in Kristal (in Pipera, nu stiu daca s-a mutat acolo sau asta e alta locatie), unde am aflat ca Puma lanseaza o noua linie de pantofi sport personalizati. Adica la finalul lunii va veti putea duce in magazinul Puma, va dati pe un iPad, iar acolo va configurati tenesii, ce culoare, ce textura vreti si asa mai departe. Mi-am configurat si eu o perece cu ajutorul lui Andi Moisescu. Andi in schimb a si creat niste perechi de pantofi cu care va participa la o competitie pe facebook, iar pantofii cei mai votati vor avea sansa sa fie produsi si vanduti in magazine.

O data explicata povestea adidasilor personalizati si cum oricine isi poate face propriul pantof sport  special si diferit de ai altora, cei prezenti au fost invitati sa deseneze singuri niste pantofi si tricouri cu spray-uri cu vopsea.

O galerie foto impresionanta gasiti mai jos. Iar toate pozele de aseara pe contul meu de Facebook.

6 thoughts on “Puma Creative Factory Party

 1. Știu că în limba română s-a impământenit cuvântul ‘adidași’. Și eu îl foloseam, încerc să îl elimin din vocabular, deși recunosc că uneori îmi mai scapă.

  Mie îmi sună tare ciudat (și greșit) când spui că PUMA lansează o nouă linie de ADIDAȘI personalizați.

  Pantofi sport!?

 2. Dani, ai dreptate, nu e corect. Dar pentru ca Adidas au fost probabil primii pantofi sport cunoscuti la noi si cei mai raspanditi, a ramas denumirea incorecta de “adidasi”.

  E vorba de un brand care si-a pu amprenta pe o gama de produse. La fel ca si atunci cand vrei o copie a unei pagini si zici ca mergi sa-ti faca “o copie xerox” (sau sa o “xeroxezi”). La fel de incorect. O fi comapania Xerox una din cele mai mari in domeniul copiatoarelor, dar multe copiatoare la noi sunt Toshiba de exemplu. Dar nimeni nu zice “ma duc sa-mi toshibez pagina asta” :).

 3. corect.

  eu priveam situatia si din prisma companiei producatoare.

  Pentru Adidas e o situatie fericita – numele lor de brand a devenit generic pentru categorie. Insa nu stiu cat de mult le-ar place celorlalti competitori sa isi vada produsele promovate ca si adidasi Nike, adidasi Reebok etc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.