home to blog PSD Spam

PSD Spam

spam psd

Am primti spam-ul asta de la Mircea Geoana se zice. Acum unde-l reclam si ce autoritate le va da amenzi? Pentru ca ANPC-ul categoric isi va declina competenta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “PSD Spam

 1. Mai are vreo importanta (pt noi) cine trimite asemenea SMS-uri? Credeti cumva ca eu mai stiu in numele caruia din cei doi candidati am primit SMS-ul? I-am injurat “la gramada” pe amandoi, cu staff-urile lor de campanie electorala cu tot, si am sters mesajul necitit de indata ce mi-am dat seama ce era (dar ORICUM – TOT ma deranjase deja).

 2. De la Geoana n-am avut “placerea”, dar PD-L-ul si surpriza : Spiru Haret mi-au omorat adresa de yahoo. Se poate face ceva?

  1. De ce-‘ntrebi, Cristi, nu stii sa-‘njuri?
   Daca te referi la ceva concret, n-ai decat – pt a le face in ciuda si “a-i invata minte” sa mai faca asa ceva, sa votezi “in partea cealalta”, indiferent AL CUI mesaj “te-a ajuns” (oricum, la ce oferta avem acum, mare importanta – PT NOI, nu pt EI – nu prea mai are CINE din cei doi “iese”). (Sa vezi tragedie la cei care au primit SMS-uri dinspre ambele tabere: aia CU CINE “altcineva” sa mai voteze?)
   Sau n-am inteles eu bine? CU ADEVARAT ti-a fost afectata adresa de mail, nu numai prin faptul ca ti-a fost supraincarcata? Daca da – regret, sunt eu prea nepriceput in domeniu pt a putea da un sfat (sunt in varsta, dar relativ incepator – si autodidact de nevoie, neavand cui sa ma adresez pt indrumari – in domeniul virtual). Ajutorul concret, efectiv, va trebui sa vina din alta parte.

 3. Și eu am primit acest e-mail de mai multe ori. Ce mă enervează pe mine la culme este că în tot mandatul lor de rahat nici nu îi interesează ce se întâmplă cu domeniul online din această tară minunată dar cănd vor să-și promoveze imaginea, văd și ei ce mult potențial are acest domeniu. Păcat că nu îi interesează de domeniul în care avem și noi un nume în lume decât atunci când vine vorba să se promoveze ei prin SPAM-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.