home to blog PSD campanie inversa

PSD campanie inversa

Potrivit unui articol din evz, PSD va lansa saptamana viitoare flyere in care ne indeamna sa-l salvam pe Basescu votand DA.

Eu stau si ma intreb, astia au auzit de psihologie inversa?

Totusi ar trebui sa va uitati la altii. Uite … gagica asta ofera 40.000 de blowjobs daca castiga alegerile. Voi cate? 🙂

10 thoughts on “PSD campanie inversa

 1. Mai bine te-ai intreba cum voteaza taranii cu cate 8 clase, a caror lume se termina la marginea satului.

 2. Aia sigur o sa voteze pro Base adica Da, asta la ce stiu ei, asa are sanse sa iasa Base de la presedentie. E bine ca sunt multe ziare care publica multe despre cum se voteaza corect.

 3. Da, dar singurele ziare pe care le folosesc au cateva luni vechime si sunt aduse de catre copii, de la oras. Sa faca focu sau sa se stearga la .ur cu ele. Abia astept sa treaca saptamana si sa se termine circul asta. (dar am o indoiala ca va continua si dupa 19 mai)

 4. Au mai avut cei de la PSD o tentativă de genul ăsta!La alegeri în 2004,am primit în poştă hârtii cu candidaţii şi ştampila,evident,pusă pe Bombonel!

 5. Legaturile lui Tariceanu cu Masoneria

  * Calin Popescu Tariceanu a speculat 10 milioane de actiuni Rompetrol pe baza de pont (9 Aprilie 2004) !!! cauta pe google si vei gasii sute de articole

  * Nevasta lui Chirovici (Marele Maestru 33 al Masoneriei Romane) este directoare la holdingul lui Patriciu

  * Dan Amadeo Lazarescu – tatal vitreg al lui Tariceanu – a fost mason de grad 33 si colaborator al securitatii

  * Marea Loja Nationala a Romaniei are sediul pe strada Edgar Quinet nr. 7 in casa unde avea sediul inainte firma lui Buzaianu Energy Holding. La aceiasi adresa se afla si sediul fundatiei culturale Delta condusa de Corneliu Visoianu

  * Conform declaratiilor lui Valeriu Stoica, Calin Popescu Tariceanu este membru al Marii Loje a Romaniei. Stoica a afirmat ca Visoianu a incercat sa racoleze pe toti liderii partidului liberal inca din anul 2000.

  * In Marea Loja a Romaniei condusa de Visoianu mai este membru Radu Boroianu, nasul de cununie al lui Calin Popescu Tariceanu ( ce cumetrii fac masonii astia). Nu intimplator Boroianu si Buzaianu au fost parteneri de afaceri la firma de consultanta B&C Consulting.

  * Fostul sef de la RENEL Aurelian Leca a declarat ca Boroianu a facut lobby pe linga Tariceanu ca firma lui Buzaianu VA Tech (transformata mai tirziu in Energy Holding sa primeasca contractul de la portile de fier

  * Avocatul lui Bogdan Buzaianu, domnul Doru Bostina este si el membru al aceleias loje masonice si prin urmare in interiorul lojii Visoianu este marele sef al tuturor.

  * Radu Boroianu a fost ambasadorul Romaniei in Elvetia si se banuieste ca era confrate cu Buzaianu in cadrul Lojei Alpine din Elvetia.

 6. @Bogdan: Prozeliţii băsescieni se jură că partidul ăla este lacrimă de virgină… iar dacă le spui că este altfel răspunsul este “dar ce, să fure PSD-ul?” (pe care eu îl traduc în “Lasă-i şi pe ăştia să fure, că-i rândul lor”).

 7. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.