home to blog Provincialii

Provincialii

Poate mi se pare mie  – si daca se intampla asa va rog sa ma corectati – dar, de doi ani de zile, la fiecare magazin din Bucuresti cand mi-am cumparat orice mai mult decat un pachet de tigari, mi s-a ambalat totul intr-o punga.
In afara, punga costa.

In afara, exista pe taxiuri doua aparate de taxat: cele cu bon fiscal care sunt obligatorii si nu se folosesc si cele cu afisaj mare, verde, care nu stiu sa scoata bon fiscal si taxeaza dupa cum vor ele.  In Bucuresti mi se stampileaza bonul fiscal cand imi deschid portofelul, in rest mi se intinde politicos, in afara, mi se raspunde doar politicos, bucurosi ca au primit mai mult decat cursa. In Bucuresti taximetristii nu prea mai au de ce sa fure cu aparatul de taxat, pentru ca sunt controale si pentru ca oricum costa prea mult, in afara, costa putin si oricum oricine cunoaste pe cineva.

Si sa nu va treziti cu acuzatii, astea’s doar constatari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Provincialii

  1. aaa ..si inca ceva … NU MAI GENERALIZA ! Si aici nu ma refer numai la comparatia sud-ardeal …. nu taica .. per total …nu mai geneeraliza …. din urmatoarele motive :

    1. nu cred eu ca toate magazinele din pitesti in care ai cumparat ti-au cerut ani pe punga de-aia mica
    2. nu toti taximetristii au aparate vechi … intreab-o pe Patris

  2. metropol … si am luat de atata timp …

    pai nici ala cu care am fost nu avea aparat vechi … numai ca il folosea pe ala vechi

    DOHH !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: