home to blog Protestele de la Cotroceni | EXCLUSIV, ce nu s-a vazut la televizor

Protestele de la Cotroceni | EXCLUSIV, ce nu s-a vazut la televizor

Am ajuns in zona Cotroceniului in jurul orei 16. Atunci jandarmii erau la Carrefour-ul de pe Panduri, cumparau apa, salam si paine. Se imbarbatau la coada si sustineau ca asa fac colegii. Probabil se asteptau la o zi grea. De altfel, a fost o zi grea pentru ca afara, la umbra, erau 34 de grade.
La 16:30 eram deja in dispozitiv la Piata Leu. Mancam un Starchicken de la mec. A venit doamna aceasta la mine sa imi povesteasca.

proteste cotroceni (2)

Mi-a spus ca este din New York, acolo unde a fost Mihai Gadea. A venit in Romania inapoi, in concediu si a fost foarte suparata pentru faptul ca se inchide Antena 3 si ca Mihai Gadea nu mai are unde sa profeseze. I-am spus ca de fapt nu se inchide Antena 3, doar se schimba proprietarul cladirii, pentru ca Antena 3 este chiriasa in respectiva cladire, iar ca nimeni nu ii va putea da afara, pentru ca exista un contract bun de inchiriere. S-a linistit si s-a mutat discutia in alta parte. Ca Voiculescu a facut fapte bune si ca a ajutat oameni. Asa este, Fundatia Dan Voiculescu a ajutat oameni. Dar Dan Voiculescu a fost gasit de justitie ca fiind vinovat si astfel, incarcerat.

A tacut doamna. A mutat discutia spre Basescu. I-am zis ca Basescu pleaca oricum. Asa incat, cine vine in loc? Mi-a raspuns ca ii este teama si ca nu stie pe cine sa sustina in locul lui Basescu. Doamna din imagine nu mi-a spus ca Basescu ar fi de vina sau nu. Dar de fapt puteti vedea si voi acest video filmat cu camera masinii. (partea audio este saracacioasa)

Apoi m-am plimbat printre protestatari. Sau ma rog, ce faceau oamenii acolo. Eu i-am interpretat ca protestarari.

Au scandat impotriva lui Basescu. Unul dintre ei a sesizat corect mesajul si a afisat o pancarta impotriva lui Ponta.  Au fost violenti. Apoi n-au mai fost. S-au ingramadit sa isi faca poze cu vedetele Antena 3. Si acum mi-am amintit de cati oameni a adunat la Universitate, Mikey.

Oamenii mureau de cald. Stateau la umbra, se odihneau unde apucau, cum apucau.  Peste tot mirosea a transpiratie. Si erau multi batrani. SMURD-ul a facut ture incontinuu la protest, ca sa recupereze oameni loviti de caldura.

Am vazut oameni care strigau Gadea Presedinte. Nu stiu de ce , dar am inteles mai tarziu. Se imparteau liste de semnaturi pentru candidatura lui Mihai Gadea la presedintie.

Am vazut oameni care nu stiau sa spuna nimic altceva decat Antena 3. Am vazut cum isi fac poze cu vedetele Antena 3. Am vazut cum se bucura de raul altora. Si asa este viata, ei sa traiasca, nimic altceva, restul sa moara.

Au fost acolo si cativa sustinatori ai statului de drept din Romania. Au fost si ei agresati si injurati de catre “protestatari”.
Materialul video graieste de la sine, ce a fost la Cotroceni, cine au fost oamenii de acolo si ce au facut acestia acolo.

 

17 thoughts on “Protestele de la Cotroceni | EXCLUSIV, ce nu s-a vazut la televizor

 1. Ce cautati ma voi acolo la plimbare? Stiati foarte bine ca e o modalitate de protest la adresa lui Basescu. Voi, cu postul vostru basist, la fel ca B1tv ar fi trebuit sa stati la 1-2 km distanta si luati cadre. Atat. Normal ca omul ala s-a suparat si a locit-o pe reportera b1tv. Stiti ca sunteti urati de acei oameni. Simpla voastra prezenta atrage iritare si posibile violente. Sau poate asta ati vrut, sa provocati?

  1. De ce e ma normal ? Ce e normal ? Cum adica normal ?S-au dus sa protesteze impotriva a ce? Pentru libertatea presei? La fel de liberi trebuie sa fie si basistii de la B1 ,asa cum pretind si bolsevicii de la A3 ca vor sa fie . Am lucrat si eu in TV si inca mai profesez dar ca freelancer si sunt cameraman .Tu ai lucrat ? Daca nu ai lucrat taci din gura .Nu imi doresc ca din cauza unor spalati pe creier sa fiu agresat doar pentru ca pe camera mea este lipit un abtipild pe care e scris un nume de televiziune care nu le place decrepitilor . Am patit asta de destule ori pe stadioane ,am luat pietre s flegme de la mutantii de acolo numai pentru ca eram cameraman .Si nu unul care filma galerie sau mai stiu eu ce ,eu filmam meciul propriu zis .Cu filmatul vitelor se mai ocupau colegii mei de la teren . De ce e normal si de ce au ura in ei ? Ca au fost educati si manipulati sa urasca . Si-au adus pana si copii care nu inteleg mare lucru sa strige “Jos Basescu ” pe acolo si tu zici ca e normal .NU E NORMAL . Astia sunt aia cre strigau “IMGB face ordine ” ,care aplaudau minerii si care s-au pisat pe orice era pentru dezvoltarea normala a poporului si tarii asteia .
   PS :Daca s-au dus sa protesteze impotriva incarcerarii lui Voiculescu chiar nu mai am epitete la adresa lor .

 2. bravos dom’le, respectele mele
  PS: confundam cu piticigratis (de la catavencii), nasol cu brandurile astea

 3. DAU UN COZONAC PENTRU UN VOT ,ne-am facut de ras cu astfel de oameni.Pensionari fosti comunisti care traiau bine pe vreama raposatului si acum nu le mai convine , care se vinde la alegeri pe 1 kg de zahar,cozonac, rusine domnilor ,votati pentru 1 kg de zahar , Pensionarii si oamenii fara cultura striga jos Basescu altceva ce mai stiu , cand ma doare capul Basescue ste de vina , Dar ca Iliescu a omorat copiii in Revolutie ati uitat , votati tot Psd ;COMUNISTILOR

 4. Pe VREMEA lui Ceausescu strigati voi javra ordinara va facea bine ca va impusca direct ,nu sunteti in stare sa respectati un presedinte , analfabetilor , altceva ce mais titi decat circ sa faceti si sa acceptati pomana ceva pe degeaba sa vi se dea si voua ,vai mama voastra de pensionari

  1. cum sa nu strige impotriva presedintelui , cand mor de foame in casa , cand nu au bani de medicamente , de intretinere , etc? tu cum ai trait pe vremea lui Ceausescu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.