Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zilele astea am tot vazut proteste in Piata Victoriei, ultimii fiind politistii impacati de Basescu.
Hai sa fim seriosi, astia cu protestele nu stiu cum sa piarda mai multe zile de munca, astfel incat organizeaza protestele de la ora 10 dimineata. A vazut cienva vreun miting sau protest organizat in afara orelor de munca? Da frate, te duci la munca ziua, nu te plateste patronul nu iti mareste salariul, iar tu vrei sa protestezi.

Atunci astepti sa se termine programul de munca, iti faci norma in ziua aia, aduci profit firmei, iar dupa toate aceste activitati esti indreptatit sa protestezi. Cum adica sa iesi la protest in timpul programului de lucru? Pai firma cine o mai sustine daca voi protestati?

De ce nu se executa proteste in intervalul orar 18 – 22? Nu sunt oamenii de la guvern la sediu? Hai sa fim seriosi, de la 18  la 22 e primetime pe televiziuni, va dati seama ce impact are un miting din asta clasic transmis in direct catre cele cateva milioane care se mai uita la tv? Dar si alea cateva mii care vor trece pe langa voi si probabil va vor intelege cand protestati si de ce protestati?

Ha? Hai ca nu e greu, intai la munca, iar apoi proteste. Ca sa putem prospera nu lenevi.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. sorin

  Pai daca protestezi dupa program, cine crezi ca te mai baga in seama? Eu propun sa se faca program de proteste. De la 8 la 12 munca, de la 12 la 13 pauza de masa, de la 13 la 16 proteste si de la 16 la 19 iar munca. Eventual cu mici pauze intre etre ore ca sa nu obosim.

  Reply
 2. Petrutza

  Fratele meu alb ….sau negru (??!!)….da matale pe ce pamant traiesti ? ceea ce pretinzi e caracteristic epocii sclavagismului si nu capitalismului socialist in care pretinzi ca traim …….ori te doare la basca de restul prostimii pentru ca ai un salariu care-ti zace -n cont de cine stie cat timp ,si traiesti din alte “activitati”,ori esti pe dinafara de-adevaratelea. Dar de sindicate ai auzit ? oriunde in lumea asta sindicatele sunt constituite printre altele SI ca sa apere drepturile amaratilor pe care ii blamezi ,priuntre care si DREPTUL DE A PROTESTA …..vezi mataluta Constitutia Romaniei,Art. 43 alin. (1) …..”Salariatii au dreptul la greva pentru apararea intereselor profesionale, economice si sociale”. ….asa scrie acolo …..iti recomand ca inainte de a mai posta asemenea ineptii sa incerci sa traiesti in mijlocul acestei prostimi care in loc sa munceasca pe plantatiile bastanilor ,au timp de greve…..si sa vedem cum te descurci matale ,in locul lor cu veniturile lor ,in casele lor,cu problemele lor…..trage adanc aer in piept …..scutura un pic aroganta si indiferenta pe care le afisezi…..si incearca sa te trezesti la REALITATE.

  Reply
  • piticu

   Exact de asta ziceam, draga Petruta, pentru ca sindicatele aici nu mai fac nimic. doar proteste in timpul orelor de program si n-are nimeni timp sa ii asculte.

   Salariatii au dreptul la greva, sa fim seriosi, sa faca greva, insa sa o faca inteligent … nu de dragul de a face greva.

   Si unde sa ai dreptul la greva, ca daca indraznesti sa zici asa ceva, ti se multumeste si esti poftit afara. Iata cum sclavagismul de care ziceai tu exista, este real si se aplica in orice fabrica si uzina care stie astfel sa isi respecte angajatii.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.