home to blog Protest la palatul lui Becali

Protest la palatul lui Becali

Fanii Stelei s-au dus astazi, de Florii, la palatul lui Becali sa protesteze. Sper ca Becali nu era acasa si ca nu i-au stricat sarbatorile.

Alaturi ii asteptau testoasele de la jandarmerie in caz ca nu protestau linistiti si nu pastrau perimetrul.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Protest la palatul lui Becali

  1. da fapt jandamii erau acolo in caz ca becali isi punea bodyguarzii/clanurile de interlopi pe ei.
    daca intrau vreo 50 de bodyguari si 10 interlopi cu sabii ii macelareau pe toti aia 1000.

  2. Eu nu inteleg de ce protesteaza, echipa e a lui Gigi si cu asta basta. Atat timp cat da banul nu ai ce sa-i faci. Inteleg ca echipa nu merge bine din cauza lui, dar macar merge. Oamenii astia au impresia ca banul cade din cer si ca se gaseste cineva sa investeasca la Steaua. Bun, pleaca Gigi, dar daca nu vine nimeni in locul lui?

  3. Ai cautat si citit un pic ceea ce vor oamenii si tot nu ai inteles?
    Stii cum a luat gigi echipa de la paunescu? L-a imprumutat cu niste bani. Apoi a cerut banii inapoi. Ala nu a avut de unde, asa a ajuns clubul pe mana lui. El atunci cand ‘baga’ bani in club, de fapt ii imprumuta clubului. Clubul Steaua este indatorat la limita persoanei fizice gigi becali. pentru orice ban ce intra in club (sponsorizari, tv, europa), gigi isi ia partea. CU DOBANDA!!
    Cand aud faza cu ‘daca nu vine nimeni in locul lui’ ma ia durerea de cap. Credeti ca nu e nimeni interesat de cel mai cunoscut BRAND din tara asta? Doar ca lui gigi ii trebuie ca sa spele banii, sa apara la tv, sa isi satisfaca setea de grandomanie. Singura sansa este DNA-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.