home to blog prostanacul are blog

prostanacul are blog

prostanacul are blog, iar daca asta nu o stie toata lumea, nici nu trebuie sa stie.

Cert e ca … prostanacul … e atat de cultivat si crede atat de mult in ceea ce zice, incat orice ar zice … sau orice i s-ar spune sa tzipe la microfon, pentru el e sfant si e perfect documentat.
Respectiv iese pasajul asta:

— citat —


— am incheiat citatul —

Ii recomand prostanacului sa se mai duca dracu intr-o biblioteca, sa deschida GOOGLE, ca de aia are blog pe GOOGLE, unde poate gasi orice informatii il intereseaza, chiar si despre numele sau (celalat Mircea se cauta pe google), sau despre Hitler.

Permiteti-mi sa injur: pulamea nu pot sa cred ca in Romania lui 2007, in care ne dam smecheri ca il demitem pe Basescu si alte aberatii de genul asta, sa speram ca veti putea trece netaxati la toate aberatiile pe care le spuneti. Si … cei de la mici si bere … sa stiti ca v-au taxat de asemenea. Aia va fi tzapa voastra imensa, electorala, pe Bucuresti.

40 thoughts on “prostanacul are blog

  1. sa scapam de comunisti astia odata de prostanaci de ilici de de matusa tamara de vantu de incultul de vangelie de patriciu si sa mai taiem din nebuni care ne condec ( zic ca ne conduc si ei dorm sau citesc ziarul in parlament )

  2. “Pozati in crestini mai buni decat Sfantu Petru
    Sunteti ipocriti
    Mancamea-ti p**a pana ramane de un metru”.

    Votati-l pe Prostanac, in acest fel tara se va ajunge pe fundul prapastiei si atunci cei care supravietuiesc poate vor scape de iluzia ca statul ii va salva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.