home to blog Program electoral.

Program electoral.

Pentru o reusita puternica in alegeri, ar trebui realizat un program electoral. Stie vreunul din candidatii la prezidentiale ce sa faca? Acum e deja aproape jumatatea lui 2008, pana la anul nu mai e mult. Cum sa iti faci cunoscuta prezenta? Cum sa devii notabil?

Internet? Nu! Vei fii tratat cu spatele. Dar asta nu te opreste decat sa incerci.

Turneu prin tara? Da, dar e un pic costisitor, trebuie sa nu iti faci campanie ci doar legaturi si trebuie sa-l incepi acum, maine va fi deja mai tarziu.  Abia in campanie vei putea spune votati-ma, dar atunci nu vei putea acoperi toata tara cu mitinguri, deci intalnirile pot incepe azi.

Dar, astea`s doar niste idei gratuite, restul … e pe bani. Doar misto-urile vor fi gratuite.

7 thoughts on “Program electoral.

  1. In campanie, eu propun sa vedem care isi poate da o parte mai mare din avere in folosul comunitatii. Dar sa fie pe bune, cu martori, cu semnaturi, cu…
    P.S. Exclus Becali ca atunci el va iesi castigator

  2. mai sa fie, ar fii bine cum zici, dar nici macar la americani nu e asa.
    eu as propune sa fie mandate de mai putini ani, pentru ca cine vrea sa faca treaba o face si intr-un an, nu le trebuie 4 ani de discutii si apoi sa vina sa zica ca nu au facut din nu stiu ce cauza.

  3. Numai Justitia o sa faca diferenta si o sa aduca oamenii la vot. Daca dintre cei care au furat si saracit Romania ar fi inchisi macar un sfert, oamenii ar capata incredere in sistem, in politicieni. Si atunci campania electorala ar fi ceva mai credibila – n-ar conta prea tare prin ce mijloace media se face – iar electoratul ar fi intrigat si interesat de alegeri.
    In situatia de acum, cand vezi politica la tv, schimbi canalul… pentru ca textele sunt deja fumate, iar dezamagirea e la fel de mare indiferent de partid si persoana.

  4. Programul electoral poate consta in: mici, bere, sarmale, calendare, pixuri – toate gratis. Tricourile sunt mai scumpe, alea le dai doar celor apropiati, si cu zgarcenie, ca doar iti mai trebuie bani sa cotizezi si la partid. Cum altfel sa te puna pe loc eligibil? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: