home to blog Prin Romania a pornit gresit. Trebuia elicopter

Prin Romania a pornit gresit. Trebuia elicopter

Am admirat masinutele cu care au plecat bloggerii (sau ce sunteti voi bloggeri nu?:P ) prin Romania, le-am urat drum bun, dar acum vad ca au gresit ca au plecat la drum. Trebuiau sa ceara elicopterul.

 

Pai de ce sa ne plangem atat de drumuri, de faptul ca nu putem sa facem poze, cand din elicopter rezolvam problema instant.

Sau vedeti ce misto si-o ia Basescu in cap de cand s-a vazut la Cotroceni? Tzac, pac, hai cu elicopterul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

23 thoughts on “Prin Romania a pornit gresit. Trebuia elicopter

  1. Daca-mi amintesc, atunci cand era Ministrul Transporturilor, declara cu surle si trambite ca Romania… nu are nevoie de autostrazi!!!
    Stiti de ce prefera elicopterul? Zgomotul acopera huiduielile celor ce nu-l mai vor, si astia-s multi al dracului!

  2. Nu, nu avem nevoie de autostrazi insa si DN pe care le avem, sunt bune de ceva?? Pai sa ma ierte Dumnezeu, nici drumuri ocolitoare, nici autostrazi?!… Eu totusi am o vaga nelamurire de ce platim rovinieta?! Aste-as drumuri? Noi intr-un an am facut cativa km de autostrada, alte tari realizeaza cateva mii bune, nu, nu sunt absurd sa vreau 2000 km de autostrada, dar macar un 150-200 km daca s-ar face. Dar nu.. ca noi, nimeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: