home to blog Primul televizor 3D fara ochelari. De la TOSHIBA

Primul televizor 3D fara ochelari. De la TOSHIBA

Pana la detaliile tehnice sunt ferm convins ca sunteti curiosi cum arata si ce stie sa faca. Pai e  televzorul asta si …

Numele lui e 55ZL2, cu diagonala de 139 cm, iar performantele 3D sunt date de platforma de mai multe  procesoare numita CEVO-ENGINE. Va fi disponibil in Germania incepand cu decembrie anul asta, iar datele  din alte tari europene vor urma sa fie confirmate.

Daca e sa ne uitam la aspectele tehnice este un Quad Full HD, cu 3.840 x 2160 pixeli, pe tehnologie LED,  cu o camera video incorporata care face un face tracking pentru o imagine mult mai clara si mai buna. Are  de asemenea preseturi pentru cel mult 4 persoane care sunt in camera (adica, fiecare sa vada imaginea la fel de bine, din orice colt al camerei se afla) si celelalte lucruri pe care le consinderam standard pe un televizor: wlan, USB, compatiblitate cu windows7, inregistrare pe USB sau hard extern, toshiba apps. Dar  si standardele de televiziune din 2011: tunner DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S/S2 embedded.

 

to be updated.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Primul televizor 3D fara ochelari. De la TOSHIBA

 1. Actuala TV3D va fi “ajutata” sau inlocuita de TV3D existenta inca din Anul 1995,creata de mine.
  Functioneaza fara dispozitive intermediare(tip ochelari), pe relativ ori ce tip de display de buna calitate, imaginea este socanta (pozitiv), iar costurile sunt relativ scazute.Pe unul ceva mai modest, imagine este S sau U- HD- foto.
  Nu am reusit sa impun inventia(inventiile), in primul rind din cauza neincrederii si obisnuitelor pareri negativiste ale conationalilor si specialistilor- Nu au reusit ei francezii, japonezii sau americanii, si te lauzi d-ta cu asta, – sau – Pleaca domnule in strainatate si arat-o acolo- acesta fiind un oficial).
  Am dat alte doua inventii “la schimb” pentru a fi ajutat in tara(pe baza uneia dintre ele , “cineva” a ajuns director la un mare institut ”via Anglia”, insa si acolo a cam facut prapad, asa ca a fost dat afara,- insa nu am primit decat promisiuni si incercari de a fi “fentat” si cu acestea doua(TV3D pentru o singura persoana si TV3D pentru mai multe-respectiv cite pot vedea ecranul.
  Revin cu aceste informatii, deoarece a cam venit momentul de cotitura in aceasta privinta, mai ales prin prizma relativei stopari a progresului TV3D actuale si a problemelor vizuale inerente unui proces artificial.
  Cu stima
  Izvoras Sorin Scurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.