home to blog Primarul vrea referendum, sa vada daca mai dam maidanezilor si alti copii sa-i sfartece

Primarul vrea referendum, sa vada daca mai dam maidanezilor si alti copii sa-i sfartece

Titlul l-am imprumutat de la Milena, pentru ca l-a scris pe Facebook exact cand incercam sa gasesc un fel de caracterizare a discursului lui Oprescu din aceasta seara. Primarul a spus clar ca nu e vina lui, e vina legii. A spus ca el nu a fost in Bucuresti pentru ca era plecat (daca a durat 2 zile sa vina in tara, undeva departe de tot) pentru niste investigatii medicale.

Pana una alta ramane imaginea aceasta:

Untitled

Un om arogant in stanga, care s-a intors din tarile calde si un tata distrus in dreapta. Un om care nu mai are viitor.

In Bucuresti sunt 64.000 de maidanezi. Se prind 40 de caini pe zi. Cifre seci. La o populatie de 3 milioane aproape (2 milioane cu acte si cam 1 mil de studenti),  revine un caine la 46 de oameni. Si stiti ca in fiecare zi 60 de oameni ajung la spital muscati de caini?

5 thoughts on “Primarul vrea referendum, sa vada daca mai dam maidanezilor si alti copii sa-i sfartece

  1. Iti aduci aminte cand ai fost la Consiliul Europei si ne-ai intrebat ce sa-i intrebi ce oamenii de acolo ? cineva a recomandat sa intrebi despre problema maidanezilor, ce solutii legale exista …

  2. Problema cainilor o sa persiste cu si fara refendum daca nu vin cu un plan concret si fonduri pe masura,pentru ca daca raman tot 8 hingheri si 100 de functionari nu rezolvam nimic.

  3. Ce primari (post 89) de calitate am avut domnule???????// Nu am nicio simpatie deosebita pentru actualul primar, insa nu este corect sa fie nici “oaia neagra” sau “tapul ispasitor”. Nu avem suficient discernamant cand alegem, asta este.

  4. La cati iubitori de caini am vazut in ultimul timp… si cate certuri pe tema asta… cred ca un referendum ar fi fost cu adevarat binevenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: