home to blog Primarii

Primarii

Aseara au fost la televizor mai multi primari din Bucuresti: Videanu, Vanghelie si Andrei Chiliman, ei discutau despre alte probleme pe care n-am chef sa le urmaresc, sa triasca, tot de bani e vorba.
In schimb, in urma primarilor au venit masinile de salubrizare, masinile de scos fum ca sa imprastie tantarii.

Acuma stau sa ma gandesc, in ultimii 3 ani sectorul 1 n-a stiut ca are tantari, sau prea multi copaci si locuri unde astea se pot dezvolta? Sau… e asta doar o masura de campanie. Daca e sefu la televizor, hai sa dam cu anti tantari pe langa televiziune ca sa nu-l piste pe sefu cand iese.

In alta ordine de idei, se vorbeste in targ ca Prigoana va candida la Primaria Generala. Acuma … nu zic ca multa lume nu l-ar vota. Pentru ca l-ar vota, parca stie sa faca curat, sa stranga gunoiul, sa faca televiziuni … insa … ce facem cu nevasta? Daca divorteaza iar si trebuie sa dea juma de primarie?

5 thoughts on “Primarii

 1. manarii , namanarii in ultimul an s-a modernizat bucurestiu’ cat de la revolutie incoa’

  ps: nu stiu de ce , dar cand intru la tine pe blog imi vine sa aprind tigara, probabi de la tema gri

 2. are un SEO foarte bun si inca nu ma simt prea bine daca as schimba-o 🙂 plus ca … nu gasesc vreuna care sa ma caracterizeze, ai vrea background-ul albastru?

 3. Super tare…Prigoana la Primarie…pai cu asa nebuni la conducerea tarii( Vadim Tudor, Traian Basescu, {eu mai lipsesc} etc), va dati seama cum vom trai… ? 😀
  Raspuns: Din parti!!!
  Lasa ca in 10 ani multi imbatranesc alti dau coltu, alti sunt impuscati, etc…nu sunt sadica ci doar realista, si atunci sa vedeti reforma tari…
  Poate candideaza si tata la primarie :>:>:>:D

 4. Faza cu Prigoana a fost o gluma de-a lui. A zis de multe ori ca el nu s-ar baga in politica nici mort, ca nu e domeniul lui, doar nu e nebun :)) A facut o gluma si astia de destepti ce sunt au luat-o de buna, k d obicei.
  In alta ordine de idei, io-s destul de multumita de serviciile de salubrizare de la mine din sector (care de altfel e domeniul lui prigoana ca e rosalul), trec masinute si matura, alte masinute care uda strada. Probleme sunt la asfaltari & co, astea care chiar tin de primarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: