home to blog Prima zi …

Prima zi …

toyota prius

Am fost la Vidraru, am mers si pe urmele lui Bobby prin niste rape pe acolo si ne-am intors dupa vreo 3 kilometri. Pe scurt, 500 de kilometri, juma de rezervor (din 45 de litri),  consum mixt 5.5 la suta, benzina. Cam jumatate din consum regenerat. Daca eram cu masina mea, aveam un consum de 6 la suta, si mai ramaneam cu 15 – 20 de litri din 53.

In schimb, de apreciat terasa No Comment din Curtea de Arges, a ramas la fel ca acum 5 ani de zile, e curata, preturile sunt aceleasi(!!!),  iar pizza e dementiala. La Vidraru s-au amenajat spatii de gratare si parcari (jos la hidrocentrala). Sus la baraj se incearca o oarecare monetizare a zonei, adica sunt vreo 5 comercianti si o usoara reabilitare a constructiilor. Se refac scarile ce urca la statuie, iar jos e politia ce interzice accesul.  In schimb la 30 de grate la baraj, si platforma de bungee-jumping inchisa, dar se putea vedea – inca -zapada pe munte.

In Pitesti s-a curatat, asa cum se obisnuieste o data la 4 ani, parcul Trivale. E frumos e amenajat, in schimb in continuare se permite accesul autovehiculelor pana la Schit.

Maine Brasov, Poiana Brasov, intalnire cu Greger si oricine altcineva mai e din Brasov si vrea sa ne vedem.

6 thoughts on “Prima zi …

  1. rahat de masina. un diesel din grupul psa (peugeot 308 1.6 hdi – 110 cp) consuma 4.5 la suta si emite 125 g co2. prius e mai scumpa, e mult mai lenesa, consuma 5.5 si emite 110 g co2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.