home de pe net, news Prima reclama a unui blog in .ro

Prima reclama a unui blog in .ro

Sunt curios cat a costat, pe ce perioada se intinde si pe cate afisaje. Si mai ales, de unde a avut Bogdan banii aia? Nu de alta dar Ludovic Orban se intreba acelasi lucru azi.

Multam Cristi Roman de poza.

7 thoughts on “Prima reclama a unui blog in .ro

 1. Aşa o asociază cei anti-Băsescu, pentru că se simt ameninţaţi de o prezenţă mare la vot. (ştii povestea… referendumul pică dacă nu se prezintă la vot 50%+1)

  Am văzut şi eu reclamele astea. Şi la Universitate este una, în pasaj.

 2. ma, io sunt anti-basescu, dar nu m-am simtit deloc amenintat de campania asta, care e civica si apolitica. atat de tare NU m-am simtit amenintat, ca am promovat-o.
  E o greseala, zic eu, sa asociem mersul la vot cu sustinerea lui Base. de aia ma gandesc ca poate paralela intre intrebarea Piticului si ce spunea orban azi nu prea e nici o legatura. da’ zic si io, nu dau cu paru’

 3. Andrei, daca te uiti pe link, de asemenea Orban a acuzat ca oamenii lui Basescu i-au rupt afisele.

  Atunci … sa-mi dea si mie cineva, ceva din alea 12 milioane investite. :))

 4. O sa-ti dau raspunsul scris mai devreme si pe blogul lui Cristi. CRSC este o organizatie non-guvernamentala si ca membru fondator pot spune ca promovam transparenta.

  Referitor la panouri am scris acum 2 zile pe blogul campaniei ca sunt peste 121 (cam 123 daca nu ma insel) in ALBA IULIA, ARAD, BACAU, BAIA MARE, BRASOV, BUCURESTI, CONSTANTA, CRAIOVA, GALATI, IASI, PITESTI, PLOIESTI, SIBIU si SUCEAVA. Costurile pentru aceste panouri sunt acoperite de sponsorii nostri care ne sustin in proiectele de peste an si care sunt mentionati atat pe site cat si pe materiale – bineinteles ca si voi va puteti implica daca donati cei 2% ONG-ului nostru.

  Tin sa precizez ca CRSC este apolitica si ca toti membrii nostri fac voluntariat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: