home to blog Prima poza?

Prima poza?

Cred ca asta e una din primele poze facute cu prima mea camera foto. N-am avut norocul (probabil) sa am camere foto cu film, sa ma chinui sa scot filmul, sa-l bag, sa nu se voaleze si asa mai departe, ci am avut direct o camera foto digitala. Pana la o camera foto digitala nu m-am chinuit prea mult sa fac poze.

Asta era la inceputul anului 2000 si era un Olympus, o camera foarte scumpa la vremea aia, pe care o tineam sub cheie si pe care o foloseam numai cu supraveghere. Mai tarziu, peste ani, camera aia foto a tinut mult, cred ca inca ar mai fi folosibila daca i-ar mai rezista capacul de la baterie. Era o camera foto stralucita. Avea 2-3 megapixlei, dar cu ea am facut poze, 4 ani la toate evenimentele la care am fost, de la Liberty Parade la accidente rutiere  sau poze de familie.

Care a fost prima ta poza facuta de tine?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Prima poza?

  1. Prima poza cu un aparat personal, am facut-o prin 98 cu un kodak pe film; un aparat simplu micut care-si tragea singur filmul si care facea fotografii minunate. Cu digitalul am facut prima oara in 2004: aveam un Vivitar de 2.1 MP si era ok, mai ales pe timp de zi. Inca ceva: am dat la schimb un Pentium II imbunatatit pe acel aparat … ce vremuri!

  2. Prima poza am facut-o prin clasa a V-a cand mama a cumparat un Smena si am pozat la meciul contra celor de la a V-a A.
    Primul aparat digital l-am luat din Hong Kong in 2004 cand un negustor de-acolo ma convingea ca viitorul e al aparatelor digitale. A vrut sa-mi vanda un Pentax cu vreo 200 dolari si am zis ca nu… apoi a scos unul identic si a zis ca mi-l da la 20 dolari ca e facut pe undeva prin zona 🙂 Si sa vin sa-l iau pe ala adevaratul daca-mi place cum merge pozatul digital.
    Il mai am si in ziua de azi si a facut poze exceptionale de le-am publicat si prin reviste de travel 🙂

  3. Chiar nu-mi amintesc din pacate. Pe la 6-7 ani m-am jucat cu aparatul bunicilor- pe film alb-negru (dar nu m-au lasat sa si developez,presupun ca de fapt nu-mi lasau film in aparat), apoi de pe la 12 pana la 19 cu un kodak cu film color- il luam la toate concertele Iris (am vreo 3 albume din perioada aia)- era o drama cand nu tragea filmul si faceam poze in gol

  4. Ma bucur ca iti plac… am avut multe experiente faine – in Indonezia, Iran, Kenya sau Tibet (am poze si povesti pe blog), dar ca in Coreea de Nord, nicaieri… o alta planeta, nici nu trebuie sa ma chinui sa ma duc pe luna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: