home to blog Presa nu produce stiri

Presa nu produce stiri

Cat mai dureaza pana cand vom ajunge cu presa si imaginile noastre sa arate in felul asta?

Nu de alta, dar la cum se preiau / fura materialele intre redactii, nu suntem departe. Gardianul deja a inceput.

Semnalul de alarma e urmatorul: presa nu mai produce nimic. O data de lene, dupa care de lipsa de bani, a treia oara pentru ca sunt prea bine platiti. Asa ca prefera sa copieze de colo si dincolo, avand doar linistea sufleteasca ca si-au facut targetul de stiri pe ziua respectiva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Presa nu produce stiri

 1. Nah… Really? Stau si ma intreb cati dintre noi au ca programe preferate Discovery si VH1 Classic. Televiziunea a ajuns ca emailul: 60% spam, 35% forward-uri si 5% informatie utila. Trist.

 2. multe stiri vin prin agentii de presa, e normal ca informatia sa se repete de la o televiziune la alta. in plus, sursa care va doua filmul, o mai vinde si la alte 2 televiziuni/ziare… asa ca nu inteleg unde e dilema, voi inocentii massmediei din romania?

 3. Am ramas socat la faza in care individul ala se sinucide in direct. Nu inteleg de ce trebuie sa apara pe tv asa ceva – poti ramane socat. De ce pe un site de stiri ce se doreste premium avem asa ceva.

 4. Da, exact, socant!!!
  Ii curge sange din nas!!!
  Extraordinara sinucidere…
  Altceva nu se arata, nici pistolul si nici cum isi zboara creierii, doar cum ii curge sange din nas! Socant!

 5. nu sunt tare în jurnalism, dar îmi dau seama că ştirile e normal să fie aceleaşi şi peste tot, uite interpreterea asta e umplutura presei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.